Gwyneth Paltrow gav 'upassende' gave til 14-årig søn

foto: Shutterstock.com

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow overraskede sin 14-årige søn med en 'upassende' gave

Gwyneth Paltrow har delt en overraskende video med sine følgere, hvori hun deler, hvordan hun og familien har tilbragt tid sammen under pandemien.

Læs også

Kvinde var vendt hjem fra ferie: Forfærdeligt fund i kufferten efterlod hende med sit livs forskrækkelse

"Hjemme er, hvor hjertet er. Lige nu er det også her, hvor arbejde, dates, underholdning og sommerferie er. Jeg har nulstillet min sti en smule, for at omfavne den nye normal, og efter tre og en halv måned har jeg fundet tricks, der gør hjemmearbejdet lidt mindre trættende. Tips til at bekæmpe træthed, måder at bevæge min krop og berolige mit sind, og få hjemmet til at virke som en ferie, uden at hoppe ombord på et fly," lød det fra hende.

Den populære skuespiller har to børn, 16-årige Apple Martin og 14-årige Moses Martin, med sin eksmand Chris Martin.

Hun kom også ind på, at der er en række ting, der er obligatoriske at have i hjemmet, når man er i lockdown.

"Der har været meget Trivial Pursuit her i huset. Og jeg gav Moses boob-puslespillet for sjov," sagde hun med henvisning til Jiggys-puslespillet med 450 brikker. Puslespillet er designet af kunstneren Julia Heffernan.

Hun skrev også om tiden, som hun har brugt sammen med sin mand, Brad Falchuk.

"Hvad træning angår, har jeg streamet Bulldog Yoga, CorePower Yoga, The Class by Taryn Toomey, og Tracy Anderson, og jeg har gået ture hver eller hver anden dag med Brad, for at få lidt frisk luft og solskin," lød det fra hende.

Hun tilføjede også, at hun har 'tilberedt et sted mellem et og tre måltider om dagen'.

"Søndag eller mandag laver jeg en god salatdressing (blåost, miso eller fransk dressing), og en omgang søde kartofler og ristede rødbeder, som kan bruges gennem ugen. Brad spiser de søde kartofler som en snack, og vi bruger dem i en smoothie eller laver hash," skrev hun.

Læs også

Mor tog sine tre børns liv: Efterlod iskoldt brev til eksmanden

 

Dagens Gossip