Han beder sin kone sende et frækt foto i undertøj - hun sender straks det perfekte billede

Man skal passe på med, hvad man ønsker sig.

Han ønskede sig sexede billeder af sin halvnøgne kone. Men han fik noget ganske andet, og det takker internettet nu for.

En overrasket ægtemand har lagt et sjovt opslag på Reddit, hvor han deler sin kones kække svar på en fræk opfordring. Det er siden blevet set og kommenteret tusindvis af gange.

Manden, der kalder sig MWolverine på Reddit, sendte en besked til sin hustru, hvor han bad hende om at sende et afslørende undertøjsbillede, som han kunne lune sig ved, mens de var væk fra hinanden.

Hans søde hustru spildte ikke tiden, og snart tikkede der en foto ind på mandens telefon. Men det forestillede næppe det, han havde forventet og håbet på.

Læs også

Ung kvinde gifter sig med stenrig 68-årig: Kigger i fotoalbum og opdager den chokerende sandhed

- Jeg bad min kone sende nogle undertøjsbilleder, og dette er, hvad jeg fik tilbage, skriver manden over billedet på Reddit.

Det sjove billede har en lang stribe kommentarer under sig, og de fleste er virkelig morsomme.

- Måden hovedet er vendt, måden ryggen svajer... Dette er helt sikkert ikke denne hunds første undertøjsbillede, skriver brugeren WheyGQ.

- Dine kone er ret kær, skriver en anden.

- Jeg ved ikke, om jeg er mere overrasket over, at din kone er en hund, eller at den kan finde ud af at bruge en telefon, lyder det fra en tredje.

Læs også

5 ting, som du AlDRIG må dele på Facebook

Hvad ægtemanden sendte tilbage af svar, melder historien ikke noget om. Men han har i hvert fald lært, at man skal passe på med, hvad man ønsker sig.

 

Dagens Gossip