Han blev kaldt ‘Skipper Skræk’ på grund af hans arme: I dag er han uigenkendelig

Foto: Instagram

På grund af dårligt selvbillede ønskede Kirill Tereshin at få større muskler.

Russiske Kirill Tereshin (26) chokerede "alle", da han i 2019 afslørede, at han havde sprøjtet olie ind i sine muskler for at gøre dem større.

På de sociale medier går den 26-årige under navnet "Russiske Skipper Skræk", og på Instagram deler han flittigt opdateringer med sine 169.000 følgere.

Læs også

Kvinde parkerer lovligt: Da hun kommer tilbage til bilen, er der en chokerende seddel på forruden

I de senere år har Tereshin oplevet store komplikationer som følge af operationen. Blandt andet er blodtilførslen til musklerne blevet blokeret, ligesom vævet i armene er ødelagt - hvilket har krævet behandling.

Den 26-årige har desuden været nødt til at gennemgå flere omfattende operationer for at få fjernet store, gelélignende klumper i armene.

Tereshin skulle efter sigende have fået at vide, at han kunne risikere at skulle amputere sine arme, hvis ikke klumperne blev fjernet.

I en video delt på YouTube tidligere i maj afslører russeren nu, at han fortryder det opsigtsvækkende valg, han traf for et par år siden.

- Jeg vil gerne have fjernet de her arme, men det er desværre ikke muligt at gøre noget ved det. Jeg er 26 år og bliver 27 i år, og min krop er allerede færdigudviklet, siger han i videoen.

Derefter forklarer han, at motivationen for at pumpe olie ind i musklerne var at blive mere populær hos damerne.

Russeren skal også have brugt 15.000 dollars - omkring 100.000 danske kroner - på fillers i ansigtet.

Den 26-årige har tidligere afsløret på de sociale medier, hvordan han gik om at gøre sine muskler større.

- Jeg startede først med at sprøjte vegetabilsk olie ind. Jeg kogte olien i en gryde og sprøjtede derefter fem millimeter ind om dagen. Til sidst gik det op for mig, at olien kom ud af musklerne igen, så jeg begyndte i stedet at bruge vaseline, hvilket gav bedre resultater.

I videoen på YouTube fortæller Tereshin, at han i sin ungdom følte sig som en taber, og at han kæmpede med sit selvbillede.

Nu hævder Tereshin, at han ikke har indsprøjtet noget i næsten fem år, men at hans krop alligevel vil se anderledes ud på grund af indgrebene.

Foto: Instagram

 

Læs også

Mor kan ikke længere høre sit barn grine på hoppeborgen: Da hun kigger, ringer hun straks 112

 

.

Dagens Gossip