Han blev mobbet for sin vægt - derfor valgte han at tabe 84 kilo: I dag er han uigenkendelig

Foto: Youtube

Ethan Taylor har været overvægtig, så længe han kan huske. Det gjorde han blev mobbet i skolen. Da han begyndte at studere, udviklede han et alkoholproblem. Men så valgte han at ændre sit liv.

“Folk fik mig til at føle, at jeg var forfærdelig. Jeg følte mig ligegyldig,” fortæller Ethan, ifølge Sosialnytt.

Men selvom Ethan blev meget mobbet i skolen, gennemførte han både folkesolen og gymnasiet med strålende karakterer. Men da han begyndte at læse videre, gik det galt.

Læs også

Grevinde Alexandra reagerer på 'bombe': Vi er i chok

For første gang boede Ethan ikke sammen med sin familie, derudover var der meget stress forbundet med studierne. Det fik Ethan til at begynde at spise endnu værre. Derudover begyndte han også at drikke alkohol, han sprang forelæsninger over, for at sidde derhjemme for at spise og drikke. Vægten blev ved med at gå den forkerte vej.

Ethan blev deprimeret, og det gik så vidt, at han skrev et selvmordsbrev på sin mobiltelefon. Han forlod skolen og tog hjem. Så vejede han sig for første gang i mange år. Vægtnålen stoppede ved 167 kilo. Så besluttede Ethan, at han var nødt til at handle. 

Han satte sig som mål at halvere sin vægt.

Han ændrede sine spisevaner og begyndte i et fitnesscenter. Han begyndte også at løbe. Det tog ikke lang tid, før Ethan nåede sit mål. Han havde tabt 84 kilo og fået halveret sin vægt.

Foto: Youtube

Men Ethan var ikke færdig der. Han begyndte at træne til et halvmaraton. Han valgte Chicagoland Spring Half Marathon, og i maj i år gennemførte han løbet.

Foto: Youtube

Nu træner Ethan til et helt maraton. Derudover arbejder han for en organisation der hedder “Action for Healthy Kids”, som hjælper børn med vægtproblemer.

Læs også

Dylan var dækket af store sorte pletter fra fødsel: Sådan ser han ud 7 år senere

 

Dagens Gossip