Han har aldrig fortalt sin kone, at han elsker hende - efter 67 års ægteskab får hun den vildeste overraskelse

Nils Würtzenfeld

386 uger siden

|

17/02/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
I 76 år har en tålmodig kvinde ventet på at høre tre små ord fra sin mand. For nylig kom forløsningen i den grad til udtryk.

Dagens topnyheder

Der findes ingen hverken skrevne eller uskrevne regler for, hvornår man er klar til at fortælle sin partner, at man elsker vedkommende.

Nogen er klar til at sige de tre små ord ved første øjekast, mens andre kan vente i flere år. Men at trække den 67 år er måske lige at stramme den.

I hvert fald er dét hvad den kinesisk mand, Qiao Dewei har gjort. Indtil nu.

For i de 67 år han har været gift med sin hustru, Liu Shixiu har den 84-årig kineser aldrig sagt ’jeg elsker dig’ til sin bedre halvdel.

Parret er begge i deres 80’ere, men på trods af at ægtemanden har været ufattelig nærig med den største kærlighedserklæring, har Liu Shixiu alligevel stået ved hans side i knap syv årtier.

Men nu har den ældre kinesiske kvinde endelig fået noget ud af ventetiden, for i år på valentinsdag - 14. februar - fortalte Qiao Dewei endelig, at han elskede sin hustru.

Og fraværet af de tre små ord må åbenbart have hobet sig gevaldigt op over årerne, for den aldrende kinesiske mand havde i den grad besluttet sig for at gå ’all in’ på sin kærlighedserklæring.

Privatfoto

Derfor havde Qiao fået arrangeret, at en skyskraber i byen, hvor parret bor, skulle lyse op med tegnene:

- I <3 U (jeg elsker dig, red.)

I anledning af den særlige dag var Liu Shixiu trukket i en brudekjole, og da ordene lyste op, bøjede den forsagte Qiao Dewei sig ned og kyssede sin hustru.

Heldigt for Dewei at han er gift med verdens mest tålmodige kvinde.