Han havde lige friet til hende under vandet, så drukner han

Se opslaget fra kærsten i artiklen. Foto: Shutterstock

Det der skulle have været den smukkeste gestus endte med at tage livet af ham. Et romantisk undervandsfrieri endte tragisk.

En amerikansk mand druknede i Tanzania under et forsøg på at fri til hende under vandet. De var på deres drømmeferie i Tanzania, men nu går de optagelserne af frieriet, der gik galt Jorden rundt på Facebook. Kæresten har lagt billeder og video af friereoet op, der viser Steven Weber Jr. fra Baton Rouge, Louisiana, der frier i en swimmingpool i Tanzania.

Videoen slutter før amerikaneren begyndte at få det dårligt. Det antages, at Steven løb tør for luft og endte med at miste bevidstheden i poolen. Kæresten Kenesha Antoine så hjælpeløst til mens Steven druknede i poolen, der havde glasvinduer i siden. Kenesha har herefter skrevet om hændelsen på Facebook.

"Der er ingen ord, der er tilstrækkelige til at ære Steven Weber, jr., den smukke sjæl Du var et klart lys for alle, du stødte på din vej. Du kom aldrig op fra dyvet, så du har aldrig hørt mit svar, Ja! Ja! En million gange, ja, jeg vil gifte mig med dig!"

I klippet kan man se Steven, der er iført dykkerbriller, mens han holder en besked på et stykke papir, der er beskyttet af plastic. Han slutter af med at præsentere en ring for Kenesha. Herefter mister han tilsyneladende bevidstheden og drukner. Det ses dog ikke i videoen.

Læs også

Læge advarer: Telefonbrug på toilettet giver hæmorider

 

 

Dagens Gossip