Han måtte ikke flyve med sin datter: Så trådte pensionisten frem med et tilbud, han aldrig glemmer

Foto: Privat

Den nyvårende far vidste ikke, hvad han skulle gøre, men så trådte pensionisten Joy frem.

Den lykkelige far Rubin Swift skulle hente sin nyfødte datter i Ohio, Phoenix i USA. Dette skyldes, at han havde fået fuld forældremyndighed over sin blot fire dage gamle datter, Ru-Andria.

På daværende tidspunkt boede Rubin Swift selv et stykke derfra, nemlig i Cleveland, og han skulle derfor med fly for at komme frem og tilbage.

Læs også

Kvinde tager på første date med mand: Så tager det en kæmpe drejning

Han troppede op i lufthavnen Sky Harbour med sin lille datter, men da han skulle til at checke ind, blev han stoppet.

Fik et nej

Faren skulle flyve med selskabet Frontier, men de sagde altså nej til, at han måtte få lov til at flyve med sin datter. Dette var endda til trods for, at han havde fået en attest med fra lægen i Phoenix om, at hans datter godt måtte flyve.

Selskabet Frontier havde ifølge mediet azfamily en politik om, at børn yngre end 7 dage, ikke måtte have lov at flyve med dem.

Rubin var derfor strandet i en by, han ikke kendte, og han var dybt bekymret for, hvor han nu skulle gå hen med sin blot firedage gamle baby.

Kort efter fik han dog en god ide. Han kom i tanke om pensionisten Joy Ringhofer, der var frivillig på det hospital, hvor han havde hentet sin datter. Han ringede derfor til Joy, og hendes svar fra enestående.

I telefonen sagde hun ”Jeg kommer og henter dig. I skal hjem,”

Joy ville altså køre Rubin og datteren den lange vej hjem, men inden da, ville de gøre et stop hos Joy, hvor de kunne få en bid mad, inden den lange tur.

 

Læs også

12-årig dreng nægtede at lave sine lektier: Det faren så gjorde er utilgiveligt

 

 

Dagens Gossip