Han sendte en venneanmodning en fremmed pige - nu er deres liv ændret for evigt

Emil Ryttergaard

385 uger siden

|

01/03/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
I visse tilfælde overkommer kærligheden utrolig modstand - og for et kærestepar overkom kærligheden en distance på over 16.000 kilometer.

Dagens topnyheder

Det kan være svært at tage skridtet og blive til et par, hvis man ikke er på bølgelængde. 

Hvis den ene er til kat og den anden til hund, den ene vil bo i lejlighed og den anden i hus, så bliver det svært at finde en middelvej. 

Andre gange er der for lang afstand mellem parterne, som da Rebecca Luff og Michael Young begyndte at skrive sammen i en chat på Facebook, skriver Expressen.

De to skrev ellers lange beskeder til hinanden, og tilbragte mange timer online for at komme tættere på hinanden. 

I virkeligheden var der nemlig over 16.000 kilometer mellem de to, da Rebecca Luff boede i Australien, imens Michael Young bor i Holland. 

Men som tiden gik foran skærmen, gik en underlig ting op for dem begge. De var blevet forelskede i hinanden - uden at have mødt modparten én eneste gang. 

– Da vi mødtes for første gang, så føles det som om, at jeg havde kendt ham hele mit liv. Det føles slet ikke kunstigt. Vi faldt i hak med det samme, siger Rebecca Luff.

I december 2015 ændrede de deres civilstatus på Facebook til kærester, og sidste år i oktober rejste Michael Young til Plymouth i Australien for at møde Rebecca Luff. 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Parret skyper nu jævnligt med hinanden, og er også blevet introduceret til deres respektive familier. Rebecca Luff indrømmer da også, at parrets langdistanceforhold var lidt specielt for deres omgangskreds. 

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at det skule blive så seriøst, og jeg tror heller ikke at mine venner og familie tog det seriøst. Jeg tror, at de fleste synes at det var lidt bizart, siger hun, og tilføjer at parret 'inden længe' skal ses igen. 

De er dog ikke de eneste, der har fået mange kommentarer for deres særlige forhold. En mor har fået ørerne i maskinen, efter hun har delt et meget malplaceret billede af sig selv og hendes barn på Instagram

Læs også: Sådan finder du ud af, om nogen ignorerer din venneanmodning på Facebook