Han tegner et gigantisk 'kryds og bolle'-spil på gaden: Se så, hvad der sker

Foto: TikTok

Det er tilsyneladende de færreste, der kan modstå et godt spil kryds og bolle.

Kryds og bolle, tic-tac-toe, noughts and crosses, Xs and Os.... Kært barn har mange navne, og nogle kender det måske endda bare som tre på stribe. 

Uanset hvad, så er kryds og bolle et verdenskendt spil, der har været populær i store dele af verden siden før Jesus' fødsel. 

Læs også

Kvinde opdagede naboens ophængte sedler om hende: Så besluttede hun at tage hævn

Faktisk blev de førstre 'tre på stribe'-spil fundet i Egypten, og de kan dateres helt tilbage til 1300 f.Kr. Derudover har man beviser på, at indbyggere i Romerriget omkring år 0 spillede en udgave af kryds og bolle, som minder om den, vi kender i dag. 

Navnene, som spillet er kendt under i dag, kom dog først til i løbet af 1800- og 1900-tallet, men spillet har altså været kendt over hele verden i mange tusinde år. 

Det er således ét af de ældste og mest udbredte spil i verden, og langt de fleste mennesker kender da også reglerne til det, hvilket måske er årsagen til, at det tilsyneladende er svært at gå forbi et 'kryds og bolle'-spil uden at spille med. 

Sådan ser det i hvert fald ud på en video, som er gået viralt på TikTok. 

I videoen, som kan ses længere nede i artiklen, tegner en mand et stort 'kryds og bolle'-spil på jorden et offentligt sted. 

Herefter lader han to stykker kridt i forskellig farve ligge ved spillet og går fra det, og hvad der sker herefter er utroligt. Se selv herunder:

@gcalandro

Pequenos gestos podem fazer pessoas felizes 🥰 #fy #fyp #viral #empatia #naoflopa #humor

♬ som original - VÍDEOS ALEATÓRIOS
Pequenos gestos podem fazer pessoas felizes 🥰 #fy #fyp #viral #empatia #naoflopa #humor

Adskillige personer vælger at lave et træk for henholdsvis X eller O, når de går forbi, og spillet fortsætter således, indtil den sidste person i videoen snyder og sætter et X, selvom det var O's tur.

Videoen har i skrivende stund fået intet mindre end én million 'likes' på kun to dage. 

Læs også

Sådan har ét par underbukser skabt stor debat på de sociale medier

 

 

.

Dagens Gossip