Hans far fik Alzheimers og kunne ikke huske sin familie: Så fik sønnen en idé

Foto: Facebook

Har du kendt eller kender du nogen med Alzheimers eller anden demens? Så ved man, at det er en tragedie både for den pågældende, men også for venner og familie. Man mister lidt af den person, man kendte.

Englænderen Ted McDermott blev diagnosticeret med Alzheimers for tre år siden. Today skriver, at det hele blev opdaget, da sønnen, Mac, var chokeret over, at hans far blev ved med at glemme teksten til hans yndlingssange.

I sine yngre dage arbejdede Ted som sanger i forskellige bands, og musikken har altid været en vigtig del af hans liv. For sønnen var det uvirkeligt, at hans far pludselig ikke længere huskede sangtekster.

Læs også

Kvinde bestiller skrivebord på nettet: Hendes bedstemor åbner pakken og finder noget ‘erotisk’

Men Mac fik en idé. Han tog sin far med til et sted, hvor man kan optage musik. Her instruerede han sin far til at synge sine yndlingssange, og alt blev indspillet på cd.

Det er nu blevet en fast rutine, at far og søn kører i bilen, mens denne cd afspilles på anlægget. Mac observerede en utrolig forvandling, da hans far hørte sin egen stemme på cd, huskede han også teksterne.

Derfor kører Mac nu så ofte han kan med sin far. De kører bare rundt, synger gamle sange og kan glemme alt, hvad der hedder Alzheimers for en lille stund.

Mac er nu glad, ikke kun husker hans far teksterne, han husker også, hvem hans søn er, når de synger sammen i bilen.

“Det er blevet noget, vi laver sammen. Dette har virkelig bundet os. Han er blevet min bedste ven, og jeg har på fornemmelsen, at jeg også er blevet hans.”

Far og søn er nu blevet verdensberømte på grund af denne rørende historie. Deres sange bliver set af millioner på Youtube.

Ted har fået navnet 'The Songaminute Man' på Youtube, og på grund af de mange seere tjener far og søn gode penge på Youtube-kanalen. Alle disse penge er doneret til en organisation kaldet 'Alzheimer's Society'.

Herunder kan du se en af deres Youtube-videoer.

 

Læs også

Dansk kendis idømt stor millionbøde

 

Dagens Gossip