Heidi Klum viser brysterne frem i ny video

Foto: Shutterstock

I en video, som er blevet delt på Instagram, har Heidi Klum vist, hvad hendes bryster er i stand til.

Den verdensberømte tyskfødte supermodel og skuespillerinde, Heidi Klum, har skabt stor opmærksomhed på de sociale medier med en sexet og morsom video, som hun har lavet sammen med den amerikanske skuespiller Terry Crews.

Klum har vist sine bryster frem i en tætsiddende rød kjole / Foto: Instagram

De to kender hinanden fra talentshowet 'America's got talent', hvor Klum er én af dommerne, og Crews er vært. 

Læs også

Madonna smider kludene: Overlader intet til fantasien

Har man set programmet, er man ikke i tvivl om, at de begge er bygget ualmindeligt flot, og Crews er ikke bange for at vise, at han kan 'danse' med sine brystmuskler, hvilket Klum nu også har kastet sig over. 

Det kan man se i en video, som er blevet delt på supermodellens Instagram-side (@heidiklum), og som i skrivende stund har fået mere end 77.000 'likes' på én dag. 

Verdensstjernen har 10 millioner følgere på Instagram. 

I videoen, som kan ses ved at trykke her, kan man se Klum stå ved siden af Crews, mens de begger får deres bryster til at 'danse'.

Videoen har skabt stor opmærksomhed online - måske pga. supermodellens tætsiddende kjole - men det er faktisk ikke første gang, at Klums kropsdele skaber opmærksomhed.

Foto: Instagram

Tidligere optrådte den 49-årige supermodel nemlig ifølge tag24 i ét afsnit af 'America's got talent' i en kjole, der var så kort, at publikum ved et uheld fik lov at se hendes baller.

Den tyskfødte supermodels bryster har desuden også fået stor opmærksomhed tidligere i hendes karriere, og hun har selv givet dem navnene 'Hans' og 'Franz'.

Læs også

Mia Khalifas opslag går amok: Deler billeder iført helt gennemsigtig badedragt

 

 

 

 

Dagens Gossip