Hendes 13-årige søn fik coronavirus: Hvad hun så gjorde, har kostet hende en plettet straffeattest

Foto: Youtube

En kvindes 13-årige søn blevet testet positiv for coronavirus. Hvad hun gjorde derefter, har kostet hende en plet på straffeattesten.

Da hendes 13-årige søn blev testet for coronavirus, besluttede hendes mor at holde ham indespærret i bagagerummet på sin bil, fordi hun ikke ville smittes med virussen.

Ifølge en kendelse fra Harris County District Attorney's Office har det resulteret i, at moderen, der er fra Texas i USA, er blevet sigtet for at bringe sit barn i fare.

Læs også

Stor ændring for alle danskere om få dage

Ifølge CNN blev den 41-årige Sarah Beam sigtet, efter at politiet reagerede på en anmeldelse om, at en sundhedsarbejder fra et testcenter havde fundet den 13-årige dreng i kvindens bagagerum.

I henhold til anmeldelsen bemærkede sundhedsarbejderen, at drengen var lukket inde i bilens bagagerum, da hun indsamlede oplysninger fra bilen i køen.

"Hun så en kvindelig chauffør, der senere blev identificeret som Sarah Beam, med et barn i bagagerummet på sin bil," fremgår det af anmeldelsen.

Da politiet ankom til stedet, blev de informeret om, at den 'tiltalte bekræftede, at hendes søn, K.H., der er et 13-årigt barn, var i bilens bagagerum på grund af, at barnet var blevet testet positiv for coronavirus'.

Moderen har forklaret, at hun blot forsøgte at undgå at blive smittet med coronavirus, da hun skulle køre sin søn til et teststed, hvor han skulle have en 'yderligere test'.

Den bekymrede sundhedsarbejder bad Sarah Beam om at åbne sit bagagerum, hvor de fandt den 13-årige dreng. Sarah blev derefter informeret om, at hendes barn ikke ville få en test, før han blev fjernet fra bagagerummet og placeret på bagsædet af hendes bil. 

Desuden blev politiet kontaktet, og da de ankom, sad barnet på bagsædet af bilen. Efter at have tjekket overvågningsbillederne fra stedet, kunne politiet dog bekræfte, at barnet 'forlod bilens bagagerum og satte ind på bagsædet af køretøjet på passagersiden'.

Derfor blev Sarah varetægtsfængslet.  Hun blev dog løsladt fra fængslet mod, at hun betalte en kaution på 1.500 dollars, fremgår det af et dokument fra Harris County District Attorney's Office samt Harris County Sheriff's Offices hjemmeside.

"CFPD blev advaret om, at et barn befandt sig i bagagerummet af en bil ved et corona-teststed i sidste uge," skriver Cypress-Fairbanks Independent School District (CFISD), der også bekræfter, at Sarah var ansat som lærer hos dem.

"Politiet gennemførte en undersøgelse, der resultere i en anholdelse. Heldigvis kom barnet ikke til skade. Sarah Beam arbejdede senest som lærer i CFISD og er i øjeblikket på tvunget orlov," tilføjer de.

Læs også

Billede af 2 euro-mønt går viralt: Kan du se hvorfor?

 

 

Dagens Gossip