Hendes kop overlevede en bilbrand og gik viralt: Nu får hun en kæmpe overraskelse

Skrevet af Kamille Isaksen

22/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Selvom bilen stod i flammer, skete der ingenting med kvindens kop, som stadig havde isterninger i.

Dagens topnyheder

I et helt særligt bevis på produktholdbarhed er en TikTok-brugers video gået viralt, idet det viser, at hendes Stanley Cup (termokop) på exceptionelt vis har overlevet en bilbrand. 

Brugeren, Danielle, kendt som @danimarielettering på TikTok, delte en video, der siden har fået over 28 millioner visninger og 3,3 millioner likes. Videoen afslører resultaterne af en bilbrand, hvor bilens interiør er alvorligt beskadiget. Men bemærkelsesværdigt nok ser Stanley-koppen i bilens kopholder ud til at være uskadt og indeholder derudover stadig is.

Danielles video har vakt stor opmærksomhed, og seerne er forbløffede over koppens modstandsdygtighed. Hun kommenterer i videoen: "Alle er så bekymrede for, om Stanley-koppen spilder, men hvad ellers? Den var i en brand i går, og der er stadig is i den."

Se videoen nedenfor

Som reaktion på den virale sensation lagde Stanleys præsident, Terence Reilly, Danielles video ud på brandets TikTok-konto.

Reilly udtrykte lettelse over, at Danielle var i sikkerhed og meddelte: "Vi sender dig nogle Stanleys, men der er en ting mere ... vi vil meget gerne erstatte din bil ... ja, alle os hos Stanley vil meget gerne erstatte din bil." Dette generøse tilbud, som var nyt for Stanley, gjorde videoen endnu mere populær og fik over fem millioner visninger.

Stanley, der er kendt for sit slanke design og langvarige temperaturbevarelse, har vundet stor popularitet på de sociale medier, især TikTok.

Mærkets “40-ounce tumblere”, der koster mellem 40 og 50 dollars, er blevet det nye indenfor transportable drikkebeholdere. 

Danielle har siden uploadet en opfølgende video. Se den nedenfor

"Jeg synes, det er den bedste form for medmenneskelighed," siger hun. "Som en person, der har følt sig usynlig det meste af sit liv, har du fået mig til at føle mig utrolig. Og jeg kan ikke takke jer nok. Og jeg vil bare sige til alle, der måske har det sådan, som om de ikke bliver set eller hørt ... bare giv det femten sekunder. Alt kan ændre sig," siger hun.