Her bliver kvinde ramt af bil i høj fart - men alt er ikke, som det ser ud

Foto: YouTube

Et trafikuheld fanget på kamera går nu verden rundt af en helt bestemt grund.

De fleste bilister vil uden tvivl blive forfærdede over at køre en tilfældig fodgænger ned, men for en russisk bilist tog en påkørselsulykke for nylig en uventet drejning.

Bilisten, der befandt sig i byen Klin, ikke langt fra Moskva, kom kørende ad en trafikeret vej i høj fart, da en kvinde pludselig gik ud på kørebanen, hvor hun blev ramt af bilen og blev slynget mod jordet. Det skriver britiske Metro.

Hele episoden blev optaget af det forrudekamera, som bilisten havde sat til at optage sin tur, og siden er optagelserne blev delt flittigt på sociale medier - først i Rusland og siden mange andre steder i verden.

Læs også

Folk gør tykt grin med bagers croissanter - kan du se problemet?

Påkørslen var nemlig bevidst fra kvindens side, og på optagelsen kan man se, hvordan hun målrettet står løber lige ude foran bilen.

Selvom bilisten når at bremse op, gør kvinden intet for at undgår sammenstødet og kaster sig nærmest ind i bilens køler for efterfælgnede at blive slynget omkuld.

Det bizarre stund er kendt som ‘cash-for-crash’ (penge for sammenstød, red.) og er et kendt svindelnummer, der benyttes flere steder rundt om i verden. Tricket er en forsikrings-fidus, hvor ‘ofrene’ kræver erstatning for at være blevet kørt ned - vel og mærke selvom de selv har fremprovokoret ulykken.

Læs også

To kvinder ville tage sol i Odder - fik den klammeste overraskelse i solarie-rum

På videoen ser man en passager i bilen stige ud efter sammenstødet for at tjekke til kvinden, der dramatisk bliver liggende på jorden.

Hvorvidt kvinden som planlagt har opnået en økonomisk gevinst ved sit voldsomme svindelnummer vides ikke, men til gengæld har videoen skabt masser opmærksomhed omkring den kreative form for forsikringssvindel.

Du kan se den omtalte video herunder:

Woman throws herself in front of van for insurance scam | Metro.co.uk

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip