Her er den perfekte aldersforskel i et parforhold

Hvor stor bør aldersforskellen være i et forhold? Nu er forskere klar med et opsigtsvækkende svar.

Hvor stor er aldersforskellen mellem dig og din partner?

Rigtig mange mennesker har sikkert grublet over, hvad aldersforskellen mellem dem og deres kæreste betyder for forholdet.

For er det positivt, hvis din partner er væsentligt yngre eller væsentligt ældre end dig, eller er alderslighed mon ideelt i et forhold?

I en helt ny australsk undersøgelse har forskere sat sig for at nå til bunds i dette spørgsmål, og ved at indsamle data fra en lang række australske parforhold, er man nået frem til et opsigtsvækkende svar. Det skriver Indepentend.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Det har nemlig vist sig, at både mænd og kvinder er mest tilfreds med en yngre parter.

- Vi fandt ud af, at mænd, der er gift med yngre kvinder, er mest tilfredse, hvorimod mænd, der er gift med ældre kvinder, er mindre tilfredse, forklarer Terra McKinnish, der er en af forskningslederne på studiet.

Hun fortæller, at det samme gør sig gældende for kvinder:

Læs også

Nygift ægtepar dræbt timer efter deres drømmebryllup

- Kvinder er ligeledes mest utilfredse, når de er gift med en ældre ægtefæller og mest tilfredse, hvis de er gift med yngre mand, lyder konklusionen på studiet.

Dermed er forskerne også nået frem til, at jævnaldrende par er bedst stillet, da ingen på den måde føler sig mindre tilfreds i forholdet, end den anden.

Dog har forskerne også fundet frem til, at betydningen af aldersforskellen bliver mindre og mindre med årerne, og har man været gift i mellem 6-10 år og derover, så har aldersforskellen ikke længere den store betydning.

Læs også: 7 klamme ting kvinder gør, som mænd i virkeligheden elsker

 

Dagens Gossip