Her møder du dit livs kærlighed ifølge dit stjernetegn

Skrevet af Ane Sørensen

12/12/2017
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Til en musikfestival, på det lokale bibliotek eller måske gennem dit frivillige arbejde. Her møder du dit livs kærlighed, hvis man skal tro dit stjernetegn.

Dagens topnyheder

Det kan være noget af en opgave at finde en partner, som man gerne vil dele resten af sit liv med. Men måske kan du gøre din søgen mere fokuseret, hvis du lytter til stjernerne.

Dagens.dk har kigget nærmere på, hvor de forskellige stjernetegn finder deres drømmemænd.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Du er tosset med fysiske udfordringer, konkurrencemenneske og har altid fart på. Derfor har du brug for en partner, som kan følge med i dit til tider hæsblæsende tempo. Du finder sandsynligvis ham eller hende i et fitnesscenter.

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren er et utroligt sansende menneske, ikke mindst, når det gælder hendes mund. Derfor er en restaurant det perfekte sted at lede, når hun skal finde sin udkårne. En fælles interesse for spændende gastronomi vil være det oplagte samtaleemne.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Du er en kvinde, som rummer mange forskellige facetter. Det kan være en smule overvældende, når du forsøger at finde den rette partner. Derfor er den perfekte metode for tvillingen en blinddate. Det er selvfølgelig lidt et sats, mens ingen kender dig bedre, end dine venner gør.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Krebsen har et kæmpestort hjerte og sætter meget stor pris på de relationer, som hun har i sit liv. Derfor er hendes perfekte partner én, der er omsorgsfuld og næstekærlig. Det perfekte sted at møde ham, kunne være gennem frivilligt arbejde.

Løven (21. juli - 22. august)
Du ved præcis, hvad du vil have - og du er ikke bange for at sige det højt. Du undersøger gerne mulighederne og fortjener naturligvis det allerbedste. Speeddating er det perfekte sted for løvekvinden, som gerne vil tjekke sit territorium ud.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen er en hårdtarbejdende kvinde, som dårligt lægger mærke til det, når en fyr har et godt øje til hende. Derfor har hun brug for en mand, som kan distrahere hende og tage opmærksomheden væk fra arbejdsopgaverne. Ham finder hun eksempelvis til en happy hour, hvor han er ude med kollegerne efter en lang arbejdsdag.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Du har brug for en partner, som vil følge dig overalt. Du bryder dig nemlig ikke særlig meget om at gøre tingene alene. Din udadvendte attitude og kærlighed til livet, vil virke tiltrækkende på de fleste mænd. Din perfekte partner finder du sandsynligvis på et dansegulv, hvor du skinner allermest.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen er en passioneret kvinde, der som regel har én ting i livet, som hun går særligt meget op i. Det kan være alt fra havearbejde til tegneserier eller løb. Det er sandsynligvis med udgangspunkt i denne interesse, skorpionen skal finde sin bedre halvdel. 

Skytten (22. november - 21. december)
Du sætter virkelig stor pris på din frihed og at rejse rundt i verden. Derfor er en ferie det perfekte sted for dig at finde dit livs kærlighed. Det kan være i skikkelse af en udenlandsk mand, som du møder på din vej - eller en anden rejsende.

Stenbukken (22. december - 19. januar)
Stenbukken er tosset med musik og finder sandsynligvis den rigtige partner ved en koncert eller en musikfestival. Hun er umiddelbart en flittig medarbejde med en veludviklet selvkontrol og en utrolig ansvarsfølelse, der sommetider skal mindes om, hvordan man morer sig. 

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Du er helt pjattet med diskussioner og intellektuelle samtaler. Derfor har du brug for en mand, som kan udfordre dig og mætte dit behov for at blive stimuleret. Det perfekte sted at møde denne mand kunne for eksempel være på et bibliotek eller i en boghandel.

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fisken er en utroligt kreativ kvinde, som lever lidt i sin egen verden. Derfor har hun brug for en partner, som også holder af livets excentriske sider. Hun finder ham sandsynligvis på et kunstmuseum eller måske i teatret.

9 hjerteskærende tegn på at din kæreste ikke elsker dig