Hjemløs mand nægter at forlade butikken - så opdager betjenten noget, som knuser hans hjerte

Foto: El Paso Politi

Da en hjemløs mand ikke vil forlade en forretning, træder en politibetjent til og gør noget meget uventet.

Hjemløse findes i alle afskygninger og steder, men det er de færreste af os, der opsøger hjemløse i vores eget kvarter for at høre hvad de har brug for. 

Da en hjemløs mand sad og fik varmen i det lokale byggemarked i byen El Paso i Texas, USA bad ekspedienter ham om at forlade forretningen, men uden held. 

Den ældre, hjemløse mand ville ikke rykke sig ud af flækken, og da forretningen skulle til at lukke ringede butikschefen til det lokale politi, skriver Littlethings.com

Læs også

Kærestepar var strandet på kold togstation: Da hjemløs mand ser det, gør han noget utroligt

Her så betjenten Jose Flores den ældre hjemløse mand, der sad og frøs, og derfor tog betjenten en usædvanlig beslutning. 

Foto: El Paso Politi

Foto: El Paso Politi

Læs også

80-årige Natalie sætter sig ved et klaver på gaden - så ryster hun alle

Inden betjentene kørte den ældre mand til et herberg, gik han ind i en forretning, hvor han købte nye støvler, sokker og handsker til den hjemløse, så han kunne holde varmen i de kolde vinternætter. 

Foto: El Paso Politi

Betjenten vidste dog ikke, at der blev taget billeder af ham, imens han gjorde sin gode gerning. Billedet af betjenten og den hjemløse mand er sidenhen gået verden rundt, og har varmet hjerterne på sociale medier. Politiet i El Paso har i øvrigt også vundet flere priser for sin særlige tilgang til borgerne i Texas. 

Foto: El Paso Politi

Politiet er ikke kun til for at skrive bøder, men passe på alle borgere i samfundet, hvilket tidligere cykelrytter Brian Holm kan skrive under på, efter hans søn blev stoppet af politiet på vej til skole