Hjemløs mand sad foran restaurant i det kolde vejr: Du får et chok, når du ser hvad sikkerhedsvagt gør

Skrevet af Nicolai Steinicke

24 uger siden

|

13/12/2023
Foto: X
Foto: X
En hjemløs mand, fik hård medfart af en sikkerhedsvagt.

Dagens topnyheder

Videoen af ​​den hjerteløse handling kom hurtigt rundt på de sociale medier.

Hændelsen fandt sted på Victoria Street i London, rapporterede avisen The Mirror . Hvor andre gjorde deres juleindkøb, brød Aaron McCarthy (25) sig kun om ét sted, hvor han kunne overnatte: foran en bankfilial, ved siden af ​​en McDonald's.

"Der var ingen grund for denne sikkerhedsvagt til at hælde vand på min sovepose," sagde Aaron til britiske medier, "det fik mig til at føle, at jeg var ingen, ingenting."

McDonald's har allerede undskyldt hændelsen og understreget, at sikkerhedsvagten var en "ekstern sikkerhedsvagt", som er blevet "permanent fjernet".

Allerede på stedet tog nogle forbipasserende parti for den gennemblødte hjemløse. Yderligere 8,7 millioner mennesker så videoen på X/Twitter, de fleste af dem var ligeledes chokerede over sikkerhedsvagtens opførsel.

"Det var ulækkert. Jeg var nødt til at gå, fordi det var så stressende, og jeg sov næsten ikke hele natten, fordi mine lagner var helt gennemblødte," sagde Aaron, "Du kan stadig lugte blegemidlet på mit tæppe."

"Vi er chokerede og kede af denne hændelse," sagde en talsmand for hurtigfodskæden. Desuden blev der udstedt en direkte undskyldning til Aaron med den hensigt at "rette godt".

"Vi vil arbejde sammen med rådet for at finde ham og gøre oprejsning som en del af vores løbende støtte til hjemløse velgørenhedsorganisationer og organisationer i hele London," sagde McDonald's talsmand. Virksomheden var faktisk i stand til at lokalisere den 25-årige og gav ham nyt sovetøj. Han accepterede undskyldningen.

Aaron McCarthy er oprindeligt fra Irland og har været på gaden, siden han var teenager. Han beskrev sit liv som "forbandet hårdt".