Hjerteskærende billede: Nygifte forældre bærer søn tilbage efter bryllup på hospitalet

Ane Sørensen

389 uger siden

|

27/01/2017
Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Dette billede af et amerikansk ægtepar og deres kræftsyge søn er gået viralt på de sociale medier.

Dagens topnyheder

En kvinde i en hvid brudekjole og en mand, som bærer et lille barn på armen og holder et stativ i den anden hånd. Et nygift brudepar sammen med deres lille, kræftsyge dreng.

Dette bevægende billede florerer i øjeblikket rundt omkring på de sociale medier.

Det skriver Today.

Billedet blev taget den 7. januar, da amerikanske Celia og Geff Kinzel gav hinanden deres ja på hospitalet i den amerikanske stat Ohio, hvor deres toårige søn Logan er indlagt.

I februar sidste år fandt lægerne en kræfttumor i Logans hjerne. Han blev opereret og fik kemoterapi og efter måneders behandling, blev han erklæret kræftfri. 

Men i november vendte Logans symptomer tilbage og en scanning viste, at den lille dreng havde både en stor og flere små tumorer. Noget af den store blev opereret væk og efter kemoterapi, er de andre blevet mindre eller forsvundet. Logan er dog ikke færdig med sine behandlinger endnu.

Foto: Privat

Første gang sønnen fik sin diagnose, udskød parret deres bryllupsplaner. Men da Logan fik sit tilbagefald, og fremtidsudsigterne for den lille familie blev uklare, besluttede Celia og Geff Kinzel, at de ikke ville vente længere.

Lige efter ceremonien bar det nygifte par Logan tilbage til sin seng. Det rørende øjeblik blev foreviget af Celia Kinzels mor Megan Dempsey og efterfølgende delt på Facebook, hvor det siden er gået viralt.

- Det er to forældre, som gør det bedste, de kan, i en forfærdelig situation og finder lykke, hvor der ikke er meget lykke, og ikke lader kræften komme i vejen for glade øjeblikke, siger Celia Kinzel til Today.

Foto: Privat

Celia Kinzel fortæller, at det slet ikke var en trist bryllup ceremoni, selvom den foregik på et hospital. Hun havde taget brudekjolen på, for at overraske sin mand, som gav hende sit ja i sine mere afslappede cowboybukser. 

Logans storebror - fireårige Rowan og 15 af parrets nærmeste slægtninge var også med til brylluppet.