Hun kunne vinde 67.000 kroner til familien: Så gjorde hun sig selv til grin

Foto: Youtube

Hvad er Skipper Skræks livret? Det spørgsmål kunne sikre en ung kvinde 67.000 kroner til hendes familie, men hendes svar fik i stedet folk til at grine.

Det så rigtig lovende ud for canadiske Eve Dubois og hendes familie, der kun var et enkelt spørgsmål fra at vinde $10.000 (67.000 kroner) i det populære tv-program, Family Feud.

Den unge kvinde gik op til værten, hvor hun skulle konkurrere med et familiemedlem fra en anden familie, og det lignede da også, at hun var på vej til en klar sejr, da hun fik trykket først på knappen, og dermed havde førsteret til at svare på et simpelt spørgsmål.

Læs også

Stor ændring for alle danskere om få dage

Spørgsmålet lød: Hvad er Skipper Skræks livret?

Uden at tyve og ganske hoverende begyndte Eve Dubois at danse, mens hun kækt svarede ‘Kylling’.

Det fik publikum til at både grine og buhe af den unge kvinde, der havde brug for et par sekunder til at opfatte, at hun havde svaret forkert.

Den anden deltager fik dermed lov til at svare, og han var lynhurtig til at sige, spinat, og dermed blev det den anden familie, der kunne hive de 67.000 kroner med hjem.

Selvom Eve Dubois gjorde sig selv til grin på amerikansk tv, så er det til at forstå, at hun lavede fejlen.

I USA hedder Skipper Skræk nemlig ‘PopEye’, og der er en kendt fastfood-restaurant i USA, der hedder det samme, og her serverer de primært kylling.

Herunder kan du se det akavede klip, hvor Eve Dubois svarer forkert på spørgsmålet.

Selvom familien gik glip af små 67.000 kroner, så fik de dog en hjælpende hånd et andet sted fra.

Fastfood-restauranten gik nemlig ud og gjorde det hele godt igen, ved at tilbyde Eve Dubois og resten af hendes familie et gavekort på $10.000 til deres kæde.

 

Læs også

Billede af 2 euro-mønt går viralt: Kan du se hvorfor?

 

 

Dagens Gossip