Hun ligger livløs i vejkanten - men se nu, hvad der langsomt kommer frem fra skoven

Hun vidste, at der skulle noget særligt til for at vinde Bjørns tillid. Foto: Facebook/Lost & Found Pets.

Kvinden lå helt stille i flere timer, inden hun turde bevæge sig.

Det skar i Amandas hjerte, der banker for dyr, da hun hørte om en omstrejfende hund, der havde brug for at komme til dyrlægen, i nærheden. Hun kunne ikke lade være med at forsøge at hjælpe hunden, som blandt lokale havde fået tilnavnet ‘Bjørn’, skriver Newsner. 

Amanda udtænkte straks flere ideer til, hvordan hun skulle nærme sig Bjørn, der løb rundt i et bjergrigt naturområde, Evans Creek i staten Washington i det nordvestlig USA. 

Læs også

Han var i fuld gang med haven, da han fandt sin bedste ven i en pose muld

Først prøvede hun og en ven at lokke hunden med godbidder, men det hjalp ikke. De ventede og ventede og håbede, at hunden ville interesse sig for dem. Men den turde ikke nærme sig dem.

Det var først, da Amanda gik kreativt til værks, at det gav resultater. Hun lod som, om hun havde ondt og havde brug for hjælp, mens hun lå i fosterstilling i vejkanten. 

Bjørn nærmede sig pludselig Amanda, da hun lagde sig i fosterstillling. Foto: Facebook/Lost & Found Pets.

Kort efter dukkede Bjørn op og sneg sig rundt ved den ‘nødstedte’ kvinde. Efter 20 minutter løb han væk igen. 

Amanda blev liggende i yderligere en time, inden Bjørn kom igen. Denne gang satte han sig ved siden af hende og lagde sig i hendes arme. I to timer lå Bjørn og Amanda sammen. 

Bjørn kom tøvende tættere og tættere på. Foto: Facebook/Lost & Found Pets.

Bagefter fulgte hunden med Amanda hen til bilen, og sammen kørte de til dyrlægen. Amandas handling vækker glæde hos organisationen Lost & Found Pets i Washington.

- Bjørn fik endelig den hjælp, han så desperat havde brug for - takket være nogle fantasttiske dyrevenner, der nægtede at opgive ham, siger en talsperson fra dyreorganisationen. 

Amanda og Bjørn blev rigtig gode venner. Foto: Facebook/Lost & Found Pets.

Det er ikke lykkedes at finde Bjørns ejer trods flere forsøg. Kort efter Bjørm var færdigbehandlet, fandt dyreorganisationen et nyt hjem til ham. Bjørn er nu flyttet ind hos en familie, der er meget glad for ham. 

Læs også

Fik en gratis hvalp - senere bemærkede han at noget var helt forkert

 

Dagens Gossip