Hun meldte sig syg for at tage på ferie: Så møder hun den værst tænkelige på flyet

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

03/07/2024
Viralt
Foto: Tiktok / Shutterstock
Foto: Tiktok / Shutterstock
Hvad er chancen?

Dagens topnyheder

De fleste af os kan nok godt indrømme, at vi på et tidspunkt har tænkt på at melde os syge og efterfølgende holde en velfortjent fridag. 

Selvom en lille pause fra arbejdet kan virke som en god idé, kan det i visse tilfælde føre til uventede og pinlige situationer. 

Sådan en oplevelse blev for nylig delt på TikTok og har efterfølgende skabt stor opmærksomhed.

TikTok-brugeren @grachevaaleidya delte en video, hvor hun forklarede, hvordan hun meldte sig syg fra arbejde for at fange et fly, kun for at opdage, at hun var på samme fly som sin chef. 

Videoen, som nu er gået viral, viser en samtale mellem Grace og hendes chef og to selfies. 

Et før hun blev opdaget, hvor hun ser afslappet ud, og et efter, hvor hun ser overvældet ud.

Undskyldningen holdt ikke helt

Grace havde angivet, at hun skulle til en lægeaftale, men hendes plan om at flyve under dække af sygdom blev ødelagt, da hun mødte sin chef i lufthavnen. 

"Lang historie kort, jeg stod i køen i lufthavnen, da jeg så et velkendt ansigt, der kaldte mit navn," fortalte Grace til Newsweek

Hendes chef spurgte hende sarkastisk: "Åh, så dette er hospitalet?"

På trods af den akavede situation tog både Grace og hendes chef det med godt humør. "Jeg var så chokeret, men vi endte med at grine sammen," sagde Grace. 

De to endte med at tale hele vejen til flyet, og chefen tog endda et billede, som han sendte til Grace, hvilket blev delt i hendes TikTok-video.

Du kan se videoen herunder: