Hun nægter: Nu bliver kvinde beskyldt for at ødelægge sin brors bryllup

Foto: Shutterstock.

Kvindens bror skal giftes, men der er kommet noget i vejen i forhold til den lykkelige begivenhed.

“Er det mig, den er gal med?”

Sådan lyder spørgsmålet fra en 20-årig kvinde på mediet Reddit, skriver The Mirror. 

Læs også

Mor sidder på restaurant med grædende søn: Så kommer 23-årig med overraskende besked

Hun er endt i et dilemma, som er opstået i forbindelse med et bryllup. 

Kvindens bror skal giftes, men der er kommet noget i vejen i forhold til den lykkelige begivenhed.

Hun forklarer i sit opslag på Reddit, at hun altid har haft et tæt forhold til sin bror. Brorens kommende hustru har hun til gengæld aldrig rigtig lært at holde af, og brylluppet har ikke gjort forholdet mellem de to kvinder bedre.

Kvinden skriver, at brudeparret, Nate og Emily, gerne vil holde et bryllup uden børn.

"Men i Emily's øjne er et barn enhver under 21 år,” skriver kvinden. 

Det betyder, at søsteren reelt ikke har lov til at deltage i festen, men efter en snak med sin bror, fik hun alligevel grønt lys til at komme med.

Foto: Shutterstock.

Siden er der opstået endnu et problem, uddyber den unge kvinde.

“Vi spiste en familiemiddag tidligere på ugen, og Emily sagde, at hun gerne ville have en til at passe sine gæsters børn ved brylluppet. Og på en eller anden måde nævnte hun, at hun ville elske, hvis min kæreste og jeg gad se efter børnene."

Det sagde parret ja til i første omgang. Men da lønnen lød på lidt over 300 kroner for at se efter 40 børn i seks timer, så var de knap så optimistiske.

“Vi blev enige om, at vi ville gøre det for 950 kroner hver, men Emily insisterede på sit oprindelige tilbud. Og så blev Nate involveret og sagde, at han allerede havde fortalt Emily, at vi godt ville se efter børnene, og det ville spare dem for mange penge, og det var også for sent for dem at finde en anden løsning,” skriver kvinden.

Foto: Shutterstock.

Efterfølgende har den kommende brud kaldt søsteren for en "grådig, egoistisk møgunge”, og hun har meldt ud, at hvis de ikke ville hjælpe med børnepasningen, så er de ikke velkomne til brylluppet. 

"Jeg er ærligt talt ligeglad med børnepasning. Faktisk ville jeg nok gøre det gratis. Det ved hele min familie. Derfor er de også så sure på mig lige nu,” fortæller kvinden og tilføjer, at familiemedlemmerne mener, at hun ødelægger brylluppet. 

Hun er ked af ikke at deltage i brylluppet, og hun har det dårligt med at sætte sin bror i den situation. Samtidig vil hun ikke finde sig at blive behandlet dårligt af sin svigerinde. 

På Reddit spørger kvinden, om det er hende, der opfører sig urimeligt i situationen. Men det er der ikke nogen, der synes. Tværtimod bakker de den unge kvinde op.

“De vil ikke have dig til at deltage i brylluppet, men du må gerne arbejde til det. Hvis hun synes, at en 21-årig er et barn, så kan du fortælle hende, at det er uansvarligt, at et barn skal have ansvaret for 40 andre børn,” skriver en.

“Du ødelægger ikke brylluppet, det er bruden selv i gang med ved at opføre sig sådan. Hele din familie er nogle idioter for at give efter for hendes adfærd,” skriver en anden.

Læs også

Kvinde ringer til alarmcentralen og bestiller pizza: Først forstod Tim ikke 'koden' men så gik det stærkt

 

 

 

Dagens Gossip