Hun præsenterede sin nye kæreste for sine forældre - og mistede alt

Et amerikansk forældrepar blev mildest talt skuffede, da de blev præsenteret for deres datters nye kæreste. De gav hende et umuligt ultimatum - alene på grund af hans hudfarve.

Det gik ikke helt som planlagt, da 18-årige Allie Dowdle fra staten Tennessee i USA viste sin nye kæreste Michael frem for familien, skriver Dagbladet.

Forældrene fik kaffen galt i halsen, da de så kæresten, fordi han er sort, og de nægtede at anerkende forholdet. De krævede, at Allie Dowdle slog op med den nye fyr, hvis hun ville fortsætte med at være en del af familien.

- Min far gav mig ikke noget valg. Han sagde, at jeg ikke måtte se ham igen, og hudfarven var den eneste grund til dette. De råbte og sagde, at jeg kunne få meget bedre, men jeg forstår ikke, hvordan man kan være mindre værd på grund af sin hudfarve, fortæller Allie Dowdle om den ubehagelige episode.

Den unge universitetsstuderende nægtede at lytte til forældrene og slippe kæresten, og derfor fik det konsekvenser, da forældrene slog hånden af hende. Pludselig var slut med både universitet, telefon, bil og opsparing, som de betalte for hende som studerende.

Læs også

Alfred frier til sin kæreste om eftermiddagen – seks timer senere bryder hun grædende sammen foran familien

Allie Dowdle tog en svær beslutning og startede en indsamling på nettet, og her har responsen været overvældende.

Indsamlingen skulle kun samle 10.000 dollars ind, så hun kunne fortsætte med at betale for sine studier, men på blot fem dage har hun fået indsamlet mere end 33.000 dollars, hvilket svarer til godt 230.000 danske kroner. 

Siden har den engelske avis The Independent også været i kontakt med faderen, og han afviser, at han skulle have slået hånden af sin datter på grund af kærestens hudfarve. 

Allie Dowdles forældre og lillebror. Foto: Facebook

- Hun må vokse op og lære at klare sig selv, var faren Bill Dowdles eneste kommentar til den lukkede pengekasse, der afviser at årsagen 'havde noget med race at gøre.'

Det er ikke første gang, at unge piger må på nettet for at få råd til at klare sig. 21-årige Kya måtte også på nettet og tigge om penge, men dog af en lidt anden årsag.

 

Dagens Gossip