Hun sad ved siden af syg dreng i flyet - nu forlanger hun ny taske til 7500 kroner

Emil Ryttergaard

402 uger siden

|

03/11/2016
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et uheld i på tur i flyet får dyrt efterspil for en lille familie

Dagens topnyheder

En kvindes håndtaske er det mest hellige. 

Som hjem for make-up, penge, telefon og nøgler er enhver kvindes taske meget følsom over for andre mennesker, fx når man rejser en lang rejse med fly. 

Det måtte en lille familie sande, da et af deres børn blev syg på en lang flyrejse, skriver Metro

Lugten af opkast var indgroet i designertaske 
Da flyet fløj igennem turbulens, blev drengen dårlig og kastede han op i flyet. Selvom forældrene gjorde rent efter drengen, så røg opkasten ned mellem sædet til passageren bagved, der tilfældigvis ejede en dyr Louis Vuitton taske til cirka 7.500 danske kroner.
 
Kvinden henvendte sig til forældrene og sagde at hun håbede, at drengen havde det godt, men at der var bræk på hendes taske og at parret skulle betale for rens via deres rejseforsikring. 

- Jeg kunne slet ikke se noget på tasken, men kvinden hævdede at det var lugten, der var problemet, og at stanken nu var indgroet, skriver moren.

Internettet diskuterer: Er det i orden at kræve erstatning? 
Efter at moren har delt sin historie på nettet er ligesindede forældre splittet - skal familien betale eller er det kvindens eget ansvar? 

En bruger på nettet støtter kvinden: 
- Når alt kommer til alt, er kvindens taske ødelagt. Hvis nu hun havde haft en taske til 100 kroner, så havde man jo bare betalt. Det er hvad rejseforsikring er til for. 

Det er ikke alle der er enige med det synspunkt: 
- Jeg vil bare ignorere hendes krav, det er hendes egen skyld, når hun bruger så mange penge på en taske, siger en anden bruger. 

Kvinden har siden henvendt sig til familien, hvor hun nu hævder, at lugten af bræk er indgroet og ikke kan renses, så nu skal der en ny taske på bordet.