Hun savner sin døde far og sender dagligt SMS'er til ham: En dag får hun et svar, der får hende til at stivne

Foto: Privat

Da en 23-årig kvinde mistede sin far, fortsatte hun med at sende SMS'er til hans telefon. Hvad hun havde forventet var, at hun faktisk ville få svar

Den 23-årige Chastity Patterson så op til og elskede sin far rigtig højt. Da hun mistede sin far for fem år siden, var hun blot en teenager. Det medførte stor smerte og sorg, men for Chastity var det tomrummet, der var det værste.

Frem til faderens død plejede hun at fortælle ham alt. Hun savnede, hvordan han viste interesse for at høre hende tale om sin skoledag, om hvad hun havde lavet med sine venner eller hvad hun ville i fremtiden.

Læs også

Lucas får 100 erektioner om dagen: Vikki får aldrig 'fred'

For at bevare en følelse af, at hendes far stadig var med hende, fortsatte hun med at sende SMS'er til sin fars nummer, selvom det ikke længere var aktivt.

Chastity sendte SMS'er i flere år, og selvom hun ikke modtog svar og vidste, at hendes far ikke kunne læse beskederne, gav det hende ro i sindet. Én dag skete der dog noget, som hun ikke var forberedt på.

Der var gået fire år siden hendes fars død, og Chastity sendte en lang SMS med en opsummering af, hvad der skete i hendes liv på dette tidspunkt. Hun fortalte bl.a., at hun havde besejret kræften, der ikke var vendt tilbage i fem år. Hun skrev også, at hun var blevet færdig på universitet. En SMS, som enhver far var blevet stolt af at få.

Efter at have sendt denne besked, fik hun pludselig et svar tilbage, hvilket hun naturligvis ikke havde regnet med. Du kan se Chastitys besked herunder, og svaret under.

'Hej far. Det er mig. I morgen bliver det en hård dag igen. Det er fire år siden, at jeg mistede dig, og ikke en dag går, uden at jeg savner dig. Meget er sket på kort tid, men jeg er sikker på, at du ved det, da jeg fortæller om det hele tiden.

Jeg har besejret kræften og er ikke blevet syg, siden du var her, da jeg lovede dig, at jeg ville passe bedre på mig selv. Jeg har færdiggjort universitetet med bravour.

Jeg blev forelsket og fik mit hjerte knust (du ville have dræbt ham), men jeg samlede mig selv sammen og blev en endnu stærkere kvinde. Jeg mistede alle mine venner og ramte bunden, men jeg fandt én, der kom ind i mit liv og reddede mig.

Jeg har ingen børn endnu - du ville være så glad - men jeg er klar. Jeg gør stadig mor skør hver dag, men jeg holder hende på tæerne. Jeg er ked af, at jeg ikke var der, da du havde mest brug for mig, men en dag vil vi få vores chance for at se den kamp.

Jeg er bange for brylluppet, fordi jeg skal gå ned ad kirkegulvet alene og du vil ikke være der til at fortælle mig, at det bliver okay.

Jeg klarer mig rigtig godt. Du ville være stolt af den kvinde jeg er blevet. Og nej, min attitude har ikke ændret sig. Og nej, jeg har ikke taget på. Jeg ville bare sige, at jeg elsker dig, og at jeg virkelig savner dig'.

Foto: Privat/Facebook

Det var denne besked, som Chastity skrev til sin far. Hvad hun dog ikke havde regnet med var, at der faktisk kom et svar tilbage:

'Hej ven. Jeg er ikke din far, men jeg har fået alle dine beskeder i de sidste fire år. Jeg ser altid frem til dine morgenbeskeder og dine opdateringer om aftenen. Mit navn er Brad, og jeg mistede min datter i en bilulykke i august 2014, og dine beskeder er det, der holdt min motivation i livet.

Når du sender mig en SMS, ved jeg, at det er en besked fra Gud. Jeg er ked af, at du mistede nogen så tæt på dig, men jeg har lyttet til dig gennem årene, og jeg har set dig vokse og gennemgå mere end nogen anden.

Jeg har ønsket at skrive tilbage til dig i flere år, men jeg ville ikke knuse dit hjerte. Du er en ekstraordinær kvinde, og jeg ville ønske, at min datter ville have været den kvinde, du er.

Tak for dine daglige opdateringer. Du minder mig om, at der er en Gud, og det ikke var hans skyld, at min lille pige er væk.'

Efter at have fået svaret fra Brad, blev han og Chastity tætte venner, da de støttede hinanden gennem deres sorg.

Læs også

Christina købte en bog fra 1800-tallet: Gjorde foruroligende fund, da hun åbnede den

 

 

Dagens Gossip