Hun skulle lige til at slette feriebilledet - så spottede hun detaljen i græsset

Emil Ryttergaard

385 uger siden

|

21/02/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da svenske Moa Alfredsson tjekkede feriebillederne fra Gran Canaria, fandt hun pludselig en glædelig overraskelse på et af billederne.

Dagens topnyheder

Når de fleste er på ferie med familien, så skal minderne foreviges i form af tonsvis af billeder til familiealbummet, og det er ikke uset, at man vender hjem med en lidt for stor stak fotos af kærester, børn, forældre og søskende.

Derfor kan det være på plads med en tiltrængt oprydning i kamerarullen.

Det var, hvad 19-årige Moa Alfredsson fra byen Arvika i Sverige havde tænkt sig at gøre, da hun var vendt hjem efter en tur til Gran Canaria med familien, skriver Expressen.

Den 19-årige kvinde var lige ved at slette et umiddelbart ligegyldigt billede af en grøn græsplæne, da hun pludselig fik øje på en fin, lille detalje i den grønne græs.

- Jeg indså hurtigt, at der var noget anderledes ved det, siger hun om billedet, der siden er blevet delt flittigt mellem vennerne, der bruger billedet som en konkurrence, fortæller hun til Expressen.

På græsplænen har to små papegøjer sneget sig ind i billedet - godt camoufleret af græsset, men kigger man nøje efter, så kan man tydeligt se de to fugle stå i græsset, når man zoomer ind på græsplænen. 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: Facebook

- Det er så underligt at se, hvordan fuglene har den samme gul-grønne farve, så de nærmest går i ét med græsset, siger Moa Alfredsson. 

En australsk mor fik også lidt af et chok, da hun kiggede på dette mystiske familiefoto, efter hun havde mistet sin lille søn.