Hund får øjenkontakt med fremmed mand i lufthavnen: Så opdager ejeren den tragiske sandhed

Foto: Facebook

Da hunden Cora ventede i lufthavnen med sin ejer Madison, fik hun øje på en mand, og Madison kunne hurtigt se at der var noget galt.

Cora og Madisons fly var netop blevet aflyst, og derfor var de nødt til at vente flere timer på næste afgang. Med masser af tid at slå ihjel satte hund og ejer sig ved gaten for at slappe lidt af.

Mens de sad der, fik hunden Cora pludselig øjenkontakt med en fremmed mand, som sad helt alene. Pludselig løb Cora hen til manden, satte sig ned ved siden af ham og fik straks venlige klap.

Læs også

Hunden bliver ved huset efter branden - men 1 måned senere vender familien tilbage og ser det utrolige

Madison nåede slet ikke at registrere, at Cora var løbet hen til manden, og måtte løbe efter for at spørge manden, om hunden forstyrrede ham.

I samme sekund begyndte manden at græde.

“Nej, nej. Jeg mistede min hund i går,” svarede han grådkvalt.

Manden kløede Cora bag ørene, klappede hende og hviskede, hvor sød hun var. Cora havde bemærket, at manden var ked af det og forstod, at han havde brug for lidt selskab. Manden tog et billede af hende og hun sad så fint og ventede.

Foto: Facebook

“Hun ved, hvem der lider og hvem, der behøver hende. Jeg har aldrig sat spørgsmålstegn ved det. Jeg er helt betaget af hende på daglig basis”, siger Madison Palm til The Dodo.

Læs også

Far tager 6-årig datter med på restaurant: Besked fra fremmed par efterlader ham i tårer

 

 

 

 

 

Dagens Gossip