Hund hiver ejer ind skoven på gåtur: Finder frossen overraskelse i skoven

Foto: arkivfoto

Ved en helt almindelig gåtur fik den heroiske hund færten af noget og alarmerede sin ejer, og siden er hundens bedrift blevet delt på internettet.

En gåtur med hunden i snor foran sig er ikke bare god motion for hundens ejer. 

For i hundens snude bliver hver en sten, træ eller sti gemmer der sig utallige dufte, og hundes snude er så effektiv, at et menneskets til sammenligning kun opfanger en brøkdel af hundens. 

Det var også derfor, at en engelsk hundeejer blev meget forbavset, da han var ude og gå med sin egen hund, der pludselig havde fået færten af noget i det omkringliggende buskads og gav hals, skriver Metro

Læs også

Labrador finder kæmpe dildo på gåtur og nægter at slippe den

Lidt udenfor gangstien var der en grøn genbrugscontainer til plastflasker, og i den uanselige beholder sad der noget højest uventet. 

Her lå der nemlig tre små, efterladte hvalpe, der peb og frøs. Havde manden ikke reageret, så var de tre hvalpe højest sandsynligt frosset ihjel. 

Foto: Privat foto

De tre hvalpe blev bragt til den nærmeste dyreklinik, hvor der ventede varme, fodder og masser af nus bag ørene.

- Alle hvalpe har været til dyrelægen og er ved godt helbred, selvom de lige skulle have en ormekur, siger Sarah, der arbejder for dyreklinikken Holly Hedge til Metro.   

Foto: Privat foto

Læs også

Derfor bliver du humpet af din hund

De tre spirevipper har fået navnene Tosca, Mabel og Carlos og tumler glade rundt, indtil de kan finde et nyt hjem til hvalpene.

Se selv de tre glade hunde lige her: 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip