Hunde jagter en kat rundt: Lavede skader for næsten 2,5 millioner kroner

08/12/2023 13:10

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En masse biler blev skadet under jagten.

Mest læste i dag

Alt startede da en kat begyndte at drille to hunde. De to hunde var hurtige til at svare på drilleriet. 

Flere gange forsøgte de at fange den frække kat, men deres forsøg mislykkedes, og det endte i stedet med, at de kun fik bid i bilernes kofangere. Indtil videre har disse hunde, under deres jagt på katten, forårsaget skader for næsten en halv million kroner på en bilforhandler nord for Houston i Texas. Dette rapporteres af den britiske avis Daily Express, der også har dækket historien.

Hundene, som blev fanget på overvågningskameraerne hos forhandleren, er nu blevet indfanget og anbragt i et internat. Men inden de blev fanget, nåede de at beskadige nogle af bilerne, der stod parkeret udenfor, hvilket resulterede i skader for flere hundrede tusinde dollars.

Under deres hæsblæsende jagt på katten, som oprindeligt havde skræmt dem, forårsagede hundene omfattende skader på fem biler på parkeringspladsen ved bilforretningen. Som det ses i videoen i bunden af artiklen, blev bilerne påført dybe ridser i lakken, og nogle biler endte endda med at få revet deres kofangere af under de intense jagtscener.

Forhandleren, der gentagne gange oplevede de aggressive hunde udenfor sin forretning, angiver at skaderne, forvoldt af hundene, til sidst beløb sig til erstatninger på omkring 400.000 dollars. Dette svarer til næsten 440.000 norske kroner, hvilket er tæt på en halv million!

- Man tror bare ikke, at en hund har den slags magt til at rive en bil i stykker på den måde, siger salgschef Gaby Fakhoury ifølge avisen.

En anden medarbejder mente, at det måtte være ulve – og ikke hunde – der havde angrebet bilerne.

Mindst fem biler blev beskadiget, fortæller salgschefen.