Hunden Sarah har været lænket fast hele livet - men se, da hun endelig bliver sluppet fri

Kristine Bugbee

384 uger siden

|

26/02/2017
Viralt
Sarah har tilbragt hele livet i lænker.
Sarah har tilbragt hele livet i lænker.
Sarah har tilbragt hele sit hundeliv i en have, hvor hun var lænket fast og kun havde en slidt trækasse som beskyttelse mod vind og vejr. Nu er hun blevet befriet af dyrevenner og får al den kærlighed, hun fortjener.

Dagens topnyheder

Da dyreorganisationen PETA hørte om hunden Sarah, besluttede de sig for at gøre noget ved sagen. Den stakkels hund var spændt fast med en kort lænke i en have og havde kun et lille hundehus til at give hende læ for regn og blæst. 

Hun levede et isoleret liv uden interaktion med andre dyr eller mennesker.

Sarahs ejer forklarede til PETA, at hun godt kunne mærke, at Sarah ønskede menneskelig kontakt, men at hunden simpelthen var for ulækker til at komme tæt på. Derfor er Sarah vokset op helt uden nærhed og kærlig pleje. 

Da PETA endelig fjernede lænkerne fra den misrøgtede hund, var glæden til at tage og føle på. Selvom Sarah ikke var vant til at blive klappet og nusset, var hun med det samme vild med nærheden og slet ikke sky.

Efter at have givet hende omsorg og pleje har Sarah omsider fået et kærligt hjem på en gård, hvor hun får masser af opmærksomhed hver dag. Familien har endda en anden hund, som hun kan lege med. 

Se Sarahs fine forvandling i videoen herunder.

Læs også om de chokerede gæster på en restaurant, der pludselig blev vidne til, at en frygtløs tjener trak en ubuden gæst ud af restauranten.