Hundetyve vælger det forkerte offer, da de prøver at stjæle hvalp fra en tidligere bokser

Foto: ITV

Han kæmpede mod to mænd, som forsøgte at stjæle hans hund.

29-årige James Cosens, som han har gjort så mange gange før, var på vej ned ad Millennium Coastal Path, nær Llanelli i Carmarthenshire, da to mænd kom op til ham. 

De nussede James' hund, som er en Collie Rosie, som blot er 20 uger gammel. Han troede derfor, at de var venlige, men det ændrede sig hurtigt, da de forsøgte at stjæle hans hund.

Det skriver Daily Mail.

Læs også

Myndighederne melder ud om dobbelt mundbind

De to mænd truede James med tæsk, hvis han forsøgte at kæmpe imod. James, heldigvis, er en gammel boxer, og selvom, at han ikke var i ringen, så endte det med, at de to mænd fik sig noget af en tur.

Foto: ITV

Han fortæller i hvert fald, at de ikke så helt raske ud, da han var færdig med dem. 

"Vi havde været ude at gå tur. Det var den samme tur, som vi havde gået tre-fire uger i træk, hvorfor hun ikke var i snor, som hun ellers normalt er. Vi bliver så stoppet af to mænd, og her snakker vi om et område, hvor alle er meget venlige. Den ene tog hende op i armene, så jeg antog blot, at de ville sige hej til hende. De sagde dog hurtigt, at "de ville stikke mig ned, hvis jeg prøvede at tage hende tilbage," fortæller James. 

James, som flyttede til området sammen med sin kone Samantha og ders barn, nåede ikke engang at tænke, før han havde slået den første mand, hvorefter han begyndte at wrestle med den anden. 

"Jeg tænkte, at jeg enten kunne forsøge at flygte, men det ville have betydet, at jeg efterlod min hund, hvilket ikke var en mulighed, så jeg slog ham, hvilket sendte ham i gulvet," fortæller James.

Foto: ITV

Han gav dog ikke slip på hunden. Det betød, at James var nødt til at wrestle med ham, hvilket endte med, at han slap hunden. Han blev dog angrebet bagfra af den anden overfaldsperson. 

Det var dog ikke nok til at få James ned med nakken. 

James fortæller, at han naturligvis ikke er glad for, hvad han gjorde mod de to mænd, men han fortæller efterfølgende, at han under ingen omstændigheder ønskede at komme hjem uden hunden. 

Det havde nemlig ført til en meget akavet samtale.

Læs også

Nybagt mor påstår at hendes brystmælk blev neon efter hun og sin baby fik corona

 

Dagens Gossip