Hver dag skrev hun en SMS til sin døde far, pludselig kom der svar

Foto: Shutterstock

I fire år skrev en kvinde fra USA daglige SMS-beskeder til sin afdøde far. Pludselig en dag kom der svar.

Chastity Patterson fra Arkansas i USA delte en hjerteskærende SMS-udveksling på Facebook efter hun endnu engang havde sendt sin afdøde far en lang besked idet, det var ved at være fire år siden, han forlod hende.

Normalt var det eneste svar en øredøvende tavshed, men den mand, der havde overtaget Chastisys fars nummer, besluttede sig for at svare. Chastisy beskrev i opslaget, at svaret var et tegn på, at alt nu er i orden, og hun kunne lade sin far hvile i fred.

I den SMS, som Chastisy skrev til sin far stod der bl.a:

"Det er 4 år siden, jeg mistede dig, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke savner dig. Der er sket meget i den korte tid, men det er jeg  sikker på, du ved, da jeg fortæller dig det hele tiden ...

Jeg har det godt, du ville være så stolt af den kvinde, jeg er blevet ... Jeg ville bare sige, at jeg elsker dig, og jeg virkelig savner dig!"

Svaret der overraskende tikkede ind på Chastisys telefon kom fra en fuldstændig fremmed mand ved navn Brad. Han skrev bl.a.

"Hej skat, jeg er ikke din far, men jeg har fået alle dine beskeder i de sidste fire år". Herefter beskrev han, at han havde mistet sin datter og så Chastisys beskeder som 'et budskab fra Gud'.

Brad havde ikke ville knuse Chastisys hjerte, så han havde ikke svaret før nu. Herefter berskrev hanChastity som en 'ekstraordinær kvinde', og ønskede, at hans egen datter kunne være vokset op og blevet som hende.

Du kan læse beskederne i opslaget ovenover. 

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

 

Dagens Gossip