Hvis din mand har disse 8 kvaliteter, må du aldrig slippe ham

Forskere peger på otte kvaliteter, der alle indikerer, at du har fundet den eneste ene.

Jagten på drømmemanden kan være både lang, snørklet og til tider kan den synes umulig.

Det skyldes ikke mindst, at alle kvinder (såvel som mænd) har en række bestemte kvaliteter, de leder efter i en partner - kvaliteter som mange er knap så villige til at gå på kompromis med.

Det betyder også, at en potentiel ‘mr right’ kan blive sendt på porten, hvis han ikke er pæn nok, høj nok eller hvis han ikke opfylder flere af de andre krav, man mere eller mindre bevidst slæber rundt på.

Og netop de rette kvaliter hos en mand er ikke kun noget, som kvinder går op i. Også videnskaben har gentagende gange forsøgt at fastslå, hvad der kendetegner den perfekte mandlige partner. Det skriver Independent.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Af samme grund har man samlet otte af de svar, som en række forskellige forskere løbende er nået frem til i jagten på de ideelle mandlige kvaliteter.

1. Han er klog: Intelligens er et vidt begreb, men ifølge et forskningsstudie fra Hanken School of Economics i Finland, så skulle det være en realitet, at jo klogere end mand er, jo mindre er risikoen for, at han er utro. Derfor kan du føle dig rolig, hvis din mand har hovedet skruet rigtigt på.

2. Han får dig til at grine: Det er flere gange bevist, at sjove mænd også er mere attraktive mænd. Ligeledes er det vigtigt, at du er i et forhold med en mand, der kan bringe smilet frem, da grin og latter er yderst givende og sundt for jeres forhold.

3. Han støtter aktivt din karriere og dine valg: Ifølge forskning fra The American Academy of Political and Social Science, så er kvinder lykkeligere, hvis de er i et forhold med en mand, der støtter dem i deres karrierevalg og ikke forsøger at påvirke deres beslutninger omkring deres job. Det er især signalet om ligestilling - både på arbejdsmarkedet og i forholde til opgaverne derhjemme - der er vigtigt for mange kvinder.

Læs også

Sjællandsk kvinde spiste bolle, mens hun kørte bil - så blev hun stoppet og fik en bøde

4. Han er ligeså interesseret i din familie og dine venner, som du er i hans: Det giver for alvor nogle plusser i bogen hos mange kvinder, hvis deres mand udtrykker begejstring for hendes venner eller holder af at bruge tid sammen med hendes familie. Det skyldes, at en blåstempling af hendes familie og venner også indirekte er en blåstempling af hende. Det viser resultatet af et stort forskningsstudie fra 2017.

5. Han er følelsesmæssig intelligent: I følge et studie fra University of Washington så foretrækker de fleste kvinder en mand, der ikke bare er i kontakt med sine egne følelser, men også med hendes. Det er nemlig uhyre vigtigt, at en mand kan forstå sin partners handle- reaktions- og følelsesmønster, da det gør parforholdets kampe og udfordringer uendeligt meget lettere.

6. Han respekterer dine meninger og lytter til dig: Dette er en ligeså vigtigt egenskab i et parforhold, som det er en vigtig menneskelig egenskab. Det giver nemlig sig selv, at man ikke kan være i et forhold - hverken som venner eller kærester - hvis den ene part ikke respekterer den andes synspunkter.

Læs også

Dansk tv-kendis i livsfare: Overlevede voldsomt trafikuheld takket være sin ‘unormale’ krop

7. Han roser dig: Det er guld værd, hvis din mand på eget initiativ er i stand til at rose dig og fremhæve dine positive sider. Selvfølgelig er det dejligt at blive komplimenteret udseendemæssigt, men det er mindst ligeså vigtigt, at han roser dig for dine præstationer og talenter. Et studie publiseret i The Journal of Personality and Social Psychology har nemlig vist, at par, der ofte fremhæver hinanden, er mere lykkelige.

8. Han deler dine værdier: Man behøver langt fra være enig om alt i et parforhold, da diskussioner og meningsudvekslinger kun er sundt for begge parter. Dog skal det perfekte forhold være præget af, at I deler de grundlæggende værdier her i livet, da de er afgørende for, hvordan man former og lever sit liv sammen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip