Isabella er allergisk overfor vand: ‘Folk tror jeg lyver’

Foto: Privat

Der er mange former for allergi, som folk ikke ønsker at være ramt af, men allergi overfor vand må alligevel være noget af det værste. Den allergi er 24-årige Isabella ramt af.

Det er træls at have en eller anden form for allergi. Hvad enten det er høfeber, pollen eller allergi mod kæledyr, så gør det bare ens liv mere besværligt i visse perioder.

En pollenallergiker vil dog føle sig meget heldig sammenlignet med nogle af de andre former for allergi, der findes i verden. For to uger siden skrev vi om en ung pige fra USA, der er allergisk overfor vand, og hun får udslæt og feber, hvis hun græder eller sveder.

Læs også

21-årig pige allergisk over for vand: Får feber når hun græder

Nu melder en anden pige sig på banen med en lignende allergi. Det er den 24-årige svenske pige Isabella, der første gang opdagede allergien efter et bad, da hun var 12 år gammel.

Efter et bad begyndte hun nemlig at få udslæt på kroppen, og det skete flere gange. Hun jokede sammen med sin far om, at hun sikkert var allergisk overfor vand, men det viste sig faktisk at være sandt.

Får udslag når hun græder

Isabella Hambe der til dagligt er programleder på den svenske radiokanal P3, har ikke kunne gøre det store for at dæmme op for sin allergi.

Hun fortæller til det svenske medie Expressen, at hun får udslæt i ansigtet og på kroppen, hvis hun begynder at græde.

Hendes liv har været meget påvirket af det, og i skolen fik hun faktisk en helt særlig hjælp, der tillod hende at komme for sent i skole, hvis det regnede.

Hun fortæller til det svenske medie, at når hun fortæller om sin allergi, så er det meget sjældent, at folk tror hende. De stiller kontraspørgsmål som ‘Men du ved vel, at din krop består af 70 % vand? “Hvordan kan du så drikke vandet?” “Hvordan kan du være allergisk mod dig selv?” og lignende spørgsmål fortæller hun.

Isabella forsøger så vidt som muligt at leve et normalt liv trods sin allergi, og hun deltog derfor også i den svenske udgave af Paradise Hotel. I forbindelse med det ophold fortæller hun, at det faktisk var første gang, at hun fik det bedre, og hun mistænker, at det var den store mængde D-vitamin fra solens stråler, der gjorde det.

Læs også

44-årig mand skulle på toilettet: Du gætter aldrig, hvad der kom ud af numsen på ham

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip