Jacobs mor havde bestilt kage til sin søn: Da hun så, hvad konditoren havde skrevet, blev hun rasende

Foto: Cara Koscinski/Facebook

En kvinde fik langt fra, hvad hun havde betalt for, da en konditor havde valgt at censurere i hendes bestilling.

Alle forældre er stolte, når deres børn klarer sig godt i skolen, og for amerikanske Cara Koscinski var det ingen undtagelse, da hendes søn Jacob for nylig fik topkarakterer. Det skriver Mirror.

Derfor valgte den glade mor at bestille en lagkage for at fejre sønnens præstation i skolen. Cara Koscinski fra staten South Carolina bestilte kagen hos et populært konditori ved navn Publix og via en online bestilling, bad hun om følgende tekst:

- Congrats Jacob, Summa Cum Laude, Class of 2018

Her ses Cara Koscinski og sønnen Jacob. Foto: Cara Koscinski/Facebook

‘Summa Cum Laude' er latin og oversat betyder det noget i retning af ‘med højeste æresbevisning’.

Dermed ønskede moderen sin søn tillykke med den flotte topkarakter i en sød og uskyldig kage-hilsen, men da kreationen et par dage efter ankom til familiens hjem, var det en noget anden besked, der stod skrevet med glasur.

- Congrats Jacob, Summa … Laude, Class of 2018, stod der på kagen. Dermed var ordet ‘cum’ blevet undladt, hvilket ødelagde sætningen.

Foto: Cara Koscinski/Facebook

Det skulle efterfølgende vise sig, at det digitale bestillingssystem, som Cara Koscinski havde benyttet, havde fejllæst sætningen. I stedet for at vide, at ‘cum’ på latin betyder ‘med’, så læste siden det som det engelske og små-vulgære ord for sæd.

Derfor var det frække ord blevet undladt, hvilket gjorde Cara Koscinski rasende. For ikke nok med at moderen havde betalt over 400 kroner for kagen - ifølge hende ødelagde fejlen også både overraskelsen og sønnens humør.

Læs også

Forsker: Derfor bør du ALDRIG sove med åbent vindue om natten

- Oplevelsen med kagen var både frustrerende og ydmygende, fordi jeg var nødt til at forklare til mine venner og min familie, hvad det (ordet, red) betød. Det fik dem til at grine helt vild, lyder det fra den skuffede søn.

Efter at være blevet præsenteret for den misforståede kage valgte Cara Koscinski at gå på Facebook, hvor hun på Publixs profil skrev følgende besked.

- Hvor fuldstændig tåbeligt. Skam jer Publix for at forvandle en fuldstændig uskyldig latinsk sætning til dén totale ydmygelse, det var, at skulle forklare min søn og andre - inklusiv min 70-årige mor - om denne undskyldning af en kage.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip