​‘Jamen ligner det ikke…’ Designer laver eksklusiv halsekæde, men folk kan kun se EN ting

Et dyrt vedhæng til en halskæde har skabt masser opmærksomhed - men af de helt forkerte grunde.

Hvad der skulle have været et dyrt og beundringsværdigt smykke, er i stedet gået hen og er blevet noget af en joke.

Det må man i hvert fald sande hos den eksklusive London-juveler Theo Fennell, der tidligere på ugen lancerede et dyrt vedhæng til en halskæde. Det skriver Metro.

Smykket er designet af Lukas Grewenig, der er en del af juvelervirksomhedens afdeling af ungdomsdesignere, og er inspireret af måde, hvorpå en guldsmed vurderer en diamant ved at lægge den mellem sin lange- og pegefinger.

For eftertiden kan det dog godt være, at Theo Fennell bør overveje mere nøje, hvilke smykker de sætter i produktion. For reaktionerne på det knap 10.000 kroner dyre vedhæng, der er fremstillet i både sølv og guld, er næppe dem, som virksomheden havde håbet på.

Efter lanceringen på Facebook 14. maj, har adskillige internetbrugere nemlig givet udtryk for, at smykket frem for alt ligner det kvindelige kønsorgan.

Læs også

Kvinde sender hele familien billede af forlovelsesring: Så indser hun sin pinlige fejl

Der gik da heller ikke længe, før det uheldige smykke og den traditionelle juvelervirksomhed pludselig var blevet en stående joke.

- Jeg er oprigtigt nysgerrig på, hvordan I har gennemgået hele processen i forbindelse med at fremstille en tissekone-halskæde med en stor funklende klitoris uden at have lagt mærke til det, før internettet pointere det, skriver Facebook-brugeren Dez Addams i den første kommentar til Theo Fennells opslag.

Læs også

Familie glædede sig til hotelophold med lækker pool: Fik et chok, da de de opdagede sandheden

Og de sarkastiske kommentarer ville ingen ende tage:

- Gudskelov at nogen endelig har lavet en vejledning for mænd, skriver en kvindelige Facebook-bruger til stor morskab for de mange andre, der også kun kan få øje på én ting, når de ser smykket.

Der findes nok ikke mange, der for eftertiden er villig til at gå med det pinlige vedhæng.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip