Jeanette fik sit livs chok på badeferien: Pludselig spottede hun en uhyggelig skikkelse i vandoverfladen

Foto: Jeamette Herskaw

Datteren havde netop besluttet sig for, at hun ikke ville bade. I samme øjeblik så moderen noget bevæge sig under vandets overflade.

- Det var en smule koldt, så hun besluttede sig bare for at lege med sine dukker i strandkanten.

Jeanette Haskew fra den australske by Gold Coast var med sin fireårige datter Grace på stranden i lørdags, og selvom at de begge var i badetøjet, så havde datteren ikke den store lyst til at hoppe i baljen.

Og det var et stort held. 

For da datteren sad og passede sig selv i vandkanten, spottede moderen en mørk skikkelse rundt i vandoverfladen, og først troede hun, at det var en delfin. Jeanette Herskaw greb derfor straks sin mobiltelefon og filmede.

Læs også

Anita køber burger til sin teenagesøn på McDonalds: Får kæmpe chok, da sønnen løfter burgerbollen

- Den svømmede nærmest rundt på må og få inde i indhegningen for at forsøge at komme ud, da den kom helt op til strandkanten og vendte om, siger hun til avisen Daily Mail. Men der var ikke tale om en sød delfin.

Jeanette spottede pludselig den mørke skikkelse i havoverfladen. Foto: Jeamette Herskaw

Hun troede først, at det var en delfin, men et nærmere kig afslørede at der var tale om en cirka to meter lang haj. Foto: Jeamette Herskaw

Det var en cirka to meter lang tyrehaj, der havde forvildet sig ind i det indhegnede svømmeareal, og hajen svømmede stilfærdigt rundt for at forsøge at komme ud igen, hvilket hajen til sidst gjorde.

Den 42-årige Jeanette Herskaw blev i den grad overrasket over at se den store haj i vandet, men besynderligt blev hun slet ikke bange for det ellers farlige rovdyr.

Læs også

Stop med at sutte: Disse 5 tricks giver ham det bedste stryg på pølsen

- Jeg var slet ikke bange i øjeblikket. Det var meget mere spændende, for det er jo ikke noget man ser hver dag, siger hun til avisen.

Det var nu nok alligevel et held, at Grace blev i strandkanten.

Tyrehajen er blandt de hajer, der allerhyppigst angriber mennesker, sammen med den store hvidhaj og tigerhajen.

Tyrehajen er blandt de hajarter, der hyppigst angriber mennesker. Foto: Shutterstock

Forskere mener, at det skyldes at tyrehajen er langt den mest agressive hajart, og har cirka 200 gange mere testosteron i kroppen end en almindelig mand, men den teori er endnu ikke blevet bekræftet endnu.  

Se selv Jeanettes uhyggelige video her:

Denise spottede ung studerende i metroen: Griber mobilen, da ældre mand pludselig sætter sig ned ved siden af

 

Dagens Gossip