Jimmy kørte for hurtigt og blev stoppet: Hans utrolige forklaring fik politiet til at droppe bøden

Foto: Privat

Det er sjældent, at det lykkes at tale politiet fra en bøde, når man har kørt for hurtigt. Det lykkedes dog for Jimmy, hvis forklaring var rigtig god.

Der er sikkert rigtig mange, der har forsøgt at fyre en god undskyldning af til politiet, hvis de er blevet stoppet fordi de kørte for hurtigt.

For langt de fleste hopper politiet aldrig på undskyldningen, men det gjorde de, da de stoppede Jimmy, der kørte 23 km/t for hurtigt.

Læs også

Tjek din e-Boks: 716.000 danskere har fået vigtig besked

Det australske medie News.com.au fortæller, at en australsk sælger kom kørende i det nordlige Queensland, da han blev stoppet af politiet.

Årsagen var, at Jimmy kørte 123 km/t, hvor han måtte køre 100 km/t, og han stod derfor til en bøde.

Da politiet kørte derfra igen, var det dog uden at have givet Jimmy en bøde, og det skyldes hans usædvanligt gode forklaring.

Kæmpede mod en slange

Da politiet stoppede Jimmy og spurgte til hans lovovertrædelse, fortalte han, at han var på vej mod hospitalet, da han frygtede, at han var blevet bidt af en slange.

Jimmy opdagede nemlig under sin kørsel, at der pludselig var en slange i hans bil. Den var formentlig kravlet ind gennem gearkassen, og under kørslen begyndte den at sno sig om Jimmys ben.

Mens Jimmy kørte var han nødt til at bekæmpe slangen. Han fandt en kniv frem, som han stak slangen med, så den slap grebet.

Politiet var naturligvis nødt til at tjekke op på om Jimmy var en dygtig løgner, eller om han faktisk talte sandt.

Det gjorde han.

Da politiet kiggede bag i Jimmys pick-up truck, kunne de se, at der lå en blodig slange. De godtog derfor hans forklaring, og lod ham køre på hospitalet for at se, om han var blevet bidt.

Heldigvis for Jimmy, så var der intet slangebid, og han slap derfor både for slangegift og for en bøde.

Læs også

Mor lå 2 måneder i koma: Vågnede op til den værst tænkelige besked

 

 

Dagens Gossip