Johan gødede sin græsplæne i baghaven: Få uger senere fik hans kone en kæmpe overraskelse

Skrevet af Ane Sørensen

363 uger siden

|

26/06/2017
Viralt
Foto: Johan Fridegren
Foto: Johan Fridegren
Det gik slet ikke efter planen, da svenske Johan Fridegren ville pifte sin græsplæne lidt op.

Dagens topnyheder

Johan Fridegrens græsplæne har været lidt forsømt de sidste par år. Derfor besluttede den 43-årige svensker i foråret, at det var på tide, græsset fik en kærlig hånd.

En nabo havde anbefalet ham et gødningsmiddel, der skulle være rigtig godt. Da Johan Fridegren kom hjem med gødningen, gik det dog op for ham, at der manglede én ting.

Det skriver Expressen.

Johan Fridegren havde nemlig ikke et redskab, som han kunne bruge til at sprede midlet med. Der skulle dog mere til at slå ham ud, så han gødede græsset alligevel.

Nogle uger senere, blev Johan Fridegrens familie mødt af et overraskende syn:

- Min kone stod på første sal og fik øje på det først. Hun måbede over resultatet, siger Johan Fridegren til Expressen.

Foto: Johan Fridegren

Den tilfældigt spredte gødning havde nemlig dannet et ormelignende mønster af mørkegrønt græs, der snoede sig hen over hele plænen. 

Johan Fridegren tog et billede af det sælsomme syn og delte det i en facebookgruppe ved navn Family Living, hvor brugere deler fejltagelser fra deres hverdag.

- Hvordan var det nu jeg gjorde, sidst jeg spredte gødning på græsset?, skrev Johan Fridegren til det kuriøse billede, som har fået tusindvis af likes og kommentarer fra andre facebookbrugere.

Flere brugere genkendte den uheldige situation, mens andre mente, at Johan Fridegren burde skrive noget sjovt på græsset eller ligefrem bede firmaet gødningen bag om et sponsorat efter den omtale, som han havde skaffet dem.

22-årige Felicia sad i bussen, da folk begyndte at grine af hende - så indså hun sin fejl