Kat er fanget udenfor på 12. etage - men hold nu øje med stangen fra højre

Sol Stoffregen

398 uger siden

|

29/11/2016
Viralt
Den lille kat skulle ikke bevæge sig meget, inden den ville være faldet i døden. Screenshot: SPCA Singapore.
Den lille kat skulle ikke bevæge sig meget, inden den ville være faldet i døden. Screenshot: SPCA Singapore.
Enhver dyreejers mareridt blev pludselig til virkelighed.

Dagens topnyheder

Hverken små børn eller dyr bør efterlades alene ved et åbent vindue - især ikke i et højhus. Den lektie har en katteejer i SIngapore lært efter en nervepirrende oplevelse i sidste måned.

En bekymret borger ringede til organisationen SPCA Singapore og fortalte om en kattekilling, der var fanget på en afsats under et vindue på 12. etage i et meget højt lejlighedskompleks uden mulighed for at komme indenfor igen, skriver Newsner.

Killingen havde kun et meget lidt plads at opholde sig på. Og frygten for, at den ville styrte de mange meter nede og ende sine dage på den befærdede vej foran bygningen, var stor. 

Det viste sig, at kattens familien havde glemt at lukke et vindue, hvilket var lidt for spændende for katten, der var smuttet ud - trods den svimlende højde. 

Kort efter kom hjælpen, da Yao Huang fra SPCA Singapore dukkede op. Han kunne ikke nå katten med egen hjælp og derfor tog han en stang med en lække på spidsen i brug. 

Nede på jorden havde politiet taget opstilling i håbet om at kunne nå at gribe killingen i et tæppe, hvis den faldt ud over kanten. 

Yao Huang forsøgte flere gange at fange den lille udbryderkonge med stangen med uden succes. PPludselig lykkedes det redningsmanden at få et godt tag i katten, som hurtigt blev løftet ind af vindduet og i sikkerhed. 

Til ejernes store glæde overlevede deres kæledyr den farlige udflugt, og mon ikke de lukker alle vinduer, når de skal ud i fremtiden. 

SPCA Singapore har optaget heltegerningen, som er delt på deres facebookside

Se videoen med redningsaktionen her: