Kat og støvsuger går viralt: Hylende morsom video er set 23 millioner gange

24/07/2023 21:00

Henrik R

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En video af en kat, der nysgerrigt undersøger en støvsuger, er mildest talt gået amok på de sociale medier.

Mest læste i dag

Sociale medier som Facebook, Twitter, YouTube og Instagram har i efterhånden mange år været hjemsted for alt fra alvorlige opslag og politiske debatter til vittigheder og sjove videoer. 

Sidstnævnte er der desuden masser af på et forholdsvis nyt medie kaldet TikTok, som mildest talt har taget verden med storm de seneste par år.

Læs om det i artiklen herunder...

Antallet af brugere på videoappen er således eksploderet, og det samme er antallet af visninger på en video af en kat, som nysgerrigt undersøger en støvsuger. 

Se den hylende morsomme video, som er blevet set mere end 20 millioner gange, herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Videoens hovedperson, som i skrivende stund har fået 2,6 millioner 'likes' og næsten 27.000 kommentarer, er katten Luna, som på TikTok går under navnet @Luna_the_loonie

På det sociale medie følger 74.000 brugere trofast med og ser ofte sjove videoer af den søde kat, men det er alligevel usædvanligt, at en video får SÅ mange visninger, som ovenstående har fået. 

Normalt får Lunas videoer således omkring 30-40.000 visninger, men kattens sjove møde med en støvsuger er altså gået viralt, og man forstår godt hvorfor.