Kevin går på knæ i rørende frieri: Nu skraldgriner alle af detaljen i baggrunden

Foto: Youtube

Et romantisk frieri er gået verden rundt, men af en helt særlig og morsom årsag.

Det var et både rørende, romantisk og fuldstændig overrumplende øjeblik, da amerikanske Kevin Przytula lørdag gik på knæ foran sin kæreste, Allyssa Anter.

Dog valgte kvindens treårige søn Owen pludselig at stjæle al opmærksomhed fra frieriet, hvilket siden har gjort videoen til et hit på nettet. Det skriver New York Post.

Episoden fandt sted i Bay City i det nordlige Michigan, da Kevin Przytula pludselig valgte at overraskede sin bedre halvdel ved at gå på knæ udstyret med en forlovelsesring. Imens blev episoden filmen af Kevin Przytulas 11-årige datter, Kayleigh.

Læs også

47-årig jysk mand fanget med bukserne nede: Rev den af foran bikinipiger på stranden

Samtidig med frieriet legede treårige Owen på en skulptur i baggrunden, men alt imens hans mor og stedfar var helt opslugt af hinanden, skulle den lille dreng pludselig tisse.

I stedet for at henvendte sig til sin mor, valgte den handlekraftige Owen dog selv at tage affære ved at hoppe ned på fortovet, trække buskerne helt ned om knæene og lade vandet som det mest naturlige i verden. Alt sammen mens hans intetanende og lykkelige mor takkede ja til giftemålet.

Det nyforlovede par blev først opmærksom på, at den lille dreng fuldstændig havde stjålet alt opmærksomheden, da 11-årige Kayleigh ikke kunne holde latteren tilbage bag kameraet.

Læs også

Politiet stopper 35-årig mand på bus: Da de åbner hans kuffert, gør de livsfarligt fund

Siden forlovelsen har den sjove video fundet vej til nettet, hvor den øjeblikkeligt er blevet en succes.

Du kan se den omtalte video herunder:

Boy Peeing On The Proposal

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip