Kevin har arbejdet for Burger King i 27 år uden én sygedag: Nu går video af hans 'belønning' viralt

Foto: Twitter / Ladbible

En 'Burger King'-ansat blev mildest talt skuffet, da han åbnede den gave, han fik til sit 27 års jubilæum.

Det er de færreste, der formår at arbejde det samme sted i mere end 25 år, og det bør derfor også markeres, når det sker. 

Kevin Ford har arbejdet på denne samme Burger King i Las Vegas' lufthavn i 27 år, og så har han endda aldrig haft én eneste sygedag, og selvom han normalt ikke har høje forventninger, forventede han derfor alligevel mere, end hvad han fik, da han forleden åbnede den gave, som hans arbejdsgiver havde foræret ham i anledning af '27 års'-dagen.

Læs også

Burger King sagsøgt: Whopperen er større i reklamerne end i virkeligheden

Det skriver Ladbible

Kevin havde nemlig af HMS Host, som er det firma, der ansætter folk for Burger King i USA, fået en gennemsigtig pose og i den pose var der et mildest talt skuffende indhold. 

Det virkede ifølge Kevin som om, at indholdet bare var ting, "de havde liggende," da posen 'kun' indeholdte en pose slik af mærket Reese's, en kop fra Starbucks, to kuglepenne og én biografbillet.

Foto: Twitter / Ladbible

"Jeg er glad for alting, jeg er taknemmelig for hvad som helst, jeg får [...]. Det er en god virksomhed [...], jeg har været her i 27 år. Men som med de fleste store selskaber, har de lidt mistet forbindelsen med deres medarbejdere [...]," har den 54-årige 'Burger King'-ansatte udtalt og forklaret, at biografbilletten skuffede ham mest. 

"Vi plejede at få [en] check til 20 års [jubilæum], og det var faktisk det, jeg troede, biografbilletten var," har Kevin, som ikke fik en check til sit 20 års jubilæum, således udtalt og uddybet: "Jeg var sådan: 'Hey, de gav mig endelig min check', og så så jeg, at det ikke engang var to biografbilletter - det var én."

"[...] det virkede som om, at det bare var ting, som de havde liggende," har han desuden udtalt. 

Burger King i shitstorm

Kevins udpakning af gaveposen blev filmet og delt på de sociale medier, og det har skabt en decideret shitstorm mod den verdensomspændende burgerkæde. 

Flere har således bakket Kevin op og svinet Burger King til i kommentarfeltet til videoen. 

Èn har for eksempel skrevet: "Fuck det, jeg ville kræve en lønforhøjelse efter alle de år, ikke en åndssvag gavepose," ligesom en anden har skrevet: "De kunne i det mindste have givet fyren nogle gratis Whoppers [red. Burger Kings signaturburger]."

En tredje påpegede, at det er "bullshit" som det her, der er skyld i, at folk ikke gider at "blive i jobs, som dette."

En fjerde har på sarkastisk vis skrevet: "Det her er fantastisk! @BurgerKing går virkelig hele vejen for at vise taknemmelighed for deres arbejdsstyrke. Tænk engang, det er ikke længe siden, at du bare ville få en konkurrencedygtig løn [...] og en dum pension fra dit firma, nu har vi gaveposer."

Burger King har dog i et skriftligt svar til Ladbible understreget, at gaveposen ikke var en markering af medarbejderens 27 års jubilæum, men derimod blot en lille "belønning" for en "kortvarig positiv oplevelse," som restauranten har haft med ham, hvilket må tolkes som, at Kevin slet ikke har fået noget i anledning af sit jubilæum.

Burgerkæden har dog skrevet, at "franchisen tilbyder" et "robust medarbejder-anerkendelsesprogram," men har ikke uddybet, hvad det indebærer.

Læs også

Muslimsk mand blev fysisk syg og kastede op i dagevis efter besøg på Burgerking: Årsagen vil chokere dig

 

 

 

Dagens Gossip