Kevin kørte nær ind i kæmpe burger på motorvej: 'Jeg troede, jeg hallucinerede’

Emil Ryttergaard

386 uger siden

|

23/02/2017
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det var noget af et chok, som bilisten Kevin fik, da han så en enorm burger midt på vejbanen.

Dagens topnyheder

Som bilist kan man blive uendeligt forarget over andre bilisters kørsel eller hvis noget på vejbanen ikke er, som det skal være.

Det kunne være et uheld, hvor der er spildt en særlig type produkter på vejen, der tager fokus væk fra ens egen kørsel. 

Alligevel var det noget helt andet, der fangede den norske stand-up komiker Kevin Kildals opmærksomhed, da han kørte en aften, skriver Dagbladet

I den modsatte vejbane lå der nemlig en kæmpe burger, og det fik den erfarne bilist til at undre sig over sine egne sanser.

-Jeg tænkte straks, at jeg skulle stoppe og sove lidt, da der måske var tale om et synsbedrag, siger Kevin Kildal.  

Men den var god nok. På vejbanen lå der en to meter høj hamburger i glasfiber, som politiet havde fået flere meldinger om at skulle være fløjet rundt i den kraftige blæst. 

Burgeren viste sig, at tilhøre den nærtliggende grillbar, hvor ejermanden Otto Heimdal godt havde set, at der manglende en burger, da han mødte ind den følgende morgen.

- Da jeg kom på arbejde, så jeg, at vi pludselig manglede en burger. Vi er godt nok kendt for god take-away, men det var måske lige i overkanten, siger ejeren lattermildt, da han opdagede, at burgeren var blevet fjernet fra taget. 

Burgeren er dog blevet leveret tilbage i hænderne hos Otto Heimdal, der godt nok havde overvejet at droppe den store glasfiberburger ved grillbaren. 

Foto: Google Maps

Men man ved som bekendt ikke hvad man har, før det forsvinder, og derfor er Otto Heimdal glad for, at burgeren er hans varetægt igen.

Se selv hvordan Kevin Kildal optog en video med ham selv og den enorme burger herunder: 

Når det kommer til burgere, så skal man være varsom og respektfuld. En kvindelig chef på en fastfood-restaurant er nemlig anklaget for uagtsomt manddrab efter at have kastet burgere og mobbe en ansat, der siden begik selvmord