Kim hører sin datter skrige: Styrter ud på badeværelset og får sit livs forskrækkelse

Foto: Facebook/Privat

Den svenske kvinde fik sig noget af en forskrækkelse, da hun pludselig kiggede på sin vaskemaskine en tidlig morgen.

Svenske Kim Nivrén fik sig lidt af en forskrækkelse forleden, da hun lige var vågnet tidligt om morgenen. Den 33-årige kvinde stod nemlig ude på sit badeværelse, da hun pludselig spottede noget ud af øjenkrogen.

Inde i hendes vaskemaskine lå der noget, som til forveksling lignede et menneskeansigt. 

Det skriver Expressen.

- Jeg blev rædselsslagen, siger Kim Nivrén og tilføjer.

Læs også

Sara satte besked op i opgangen - skabte ramaskrig blandt naboer

- Egentlig viste jeg jo, at det ikke var et menneske i maskinen, men tankerne når jo at køre ret meget rundt i hovedet på én i den tid, som det tager hjernen at forstå.

Foto: Facebook

Kort efter hørte Kim Nivrén et skrig fra ude badeværelset, da hendes 12-årige datter Nowa også havde fået øje på det mærkelige 'ansigt’, der lå inde i maskinen.

Der gik dog ikke længe, før det gik op for både mor og datter, at det i virkeligheden bare var en pude, som havde spillet dem begge to et puds.

Læs også

Mand troede, han tog uskyldigt feriebillede af kæreste: Men bagefter gik den ubehagelige sandhed op for ham

Puden have Kim Nivrén fået af sin tante, som ikke længere ville have den. Dens nye ejer havde dog også gemt den lidt af vejen, da flere af hendes gæster fandt den lidt skræmmende.

Tirsdag aften delte Kim Nivrén et billede af ansigtet i vaskemaskinen på det sociale medie Facebook. Her er det efterfølgende gået viralt med mere end 4.000 reaktioner.

 

Dagens Gossip