Kim Kardashian deler vildt M&M-trick: Det her SKAL du prøve

Foto: Twitter

Tv-kendissen Kim Kardashian West har på de sociale medier delt det, hun kalder hendes livshemmelighed, og hun opfordrer hendes fans til at følge trop.

De fleste mennesker forbinder kendissen Kim Kardashian West med modelarbejde eller tv, og det er nok de færreste, de forbinder hende med chokolade.

I fremtiden er der dog nok mange, der vil tænke på Kim Kardashian West, når de spiser M&M’s, særligt hvis de følger det ‘lifehack’ som stjernen har delt for ganske nyligt.

Læs også

Prins William med trist afsløring

Her viser realitystjernen nemlig, hvordan hun spiser M&M’s, og det har fået folk til at få fuldstændig amok. Mange har nemlig fulgt stjernens tip, og de har ændret deres måde at spise M&Ms på.

Smid dem i mikroovnen

I en video som den nu 39-årig kendis har delt på de sociale medier, fortæller hun, at de lækre chokoladeknapper smager bedst, hvis man lige sender dem en tur i mikroovnen først.

“Put dem på en tallerken, og derefter i mikroovnen i 30 sekunder. Det vil ændre dit liv! Smeltet indeni og sprødt udenpå,” fortæller Kim Kardashian West i sit opslag, hvor hun også viser, hvor let de kan mases.

“Målet er, at de skal blive varme og smeltende indeni, mens de skal være sprøde udenpå. Det er mit livs hemmelighed,” fortæller tv-stjernen, der opfordrer andre til at følge trop.

Det er der mange af hendes fans, der efterfølgende har gjort, og langt de fleste er overraskede over, hvor lækre chokoladeknapperne smager, når de har fået en tur i mikroovnen.

“Kim du er et kulinarisk geni,” er der en person der skriver, mens en tredje person skriver “Det er det bedste trick nogensinde. Jeg prøvede det i sidste uge, og det var så godt!” fortæller vedkommende.

Der er også nogle af hendes fans, der har haft mindre succes med det. De har smidt chokoladen i mikroovnen, men enten givet dem for længe eller gjort det ved for mange watt. Resultatet var nemlig, at der chokolade i hele mikroovnen.

Læs også

Mor og datter deler samme mand: Når jeg ikke er i humør til det, får han min mor

 

 

Dagens Gossip