Hun har stortset ingen muskler i kroppen - hendes mirakelbaby forvirrrer lægerne

Den 122 centimeter høje kvinde fik besked om, at hun ikke var i stand til at gennemføre en normal graviditet, men et ægte mirakel er nu årsag til, at den viljestærke kvinde har lukket munden på alle kritikerne.

Lyden af barnegråd giver Sheree Psaila en ustyrlig lyst til at løfte sin søn op, så han kan blive trøstet i armene på sin mor.

Men en sjælden og uhelbredelig lidelse gør, at der kun er ganske lidt muskelvæv inde i armene og benene på den australske kvinde - hun er ikke i stand til at løfte sine grædende søn op i armene. 

- Jeg er nødt til at vente på, at nogen samler ham op for mig, siger Sheree Psaila til Daily Mail.

Foto: Privat

Den kronisk syge kvinde er vant til masser af udfordringer i tilværelsen, men der skulle et mindre mirakel til, før hun fik opfyldt sin drøm om at få sit eget barn.

Sheree Psaila er født med sygdommen arthrogryposis. Lidelsen fører til stivhed eller stærkt indskrænket bevægelighed i arme og ben på den australske kvinde, der har gennemgået over 20 operationer i forsøget på at leve et nogenlunde normalt liv.

For et par siden mødte 22-årige Sheree Psaila sit livs kærlighed i skikkelse af manden Chris. 

Foto: Privat

Parret blev gift i marts 2015, men var efterfølgende ude for en sørgelig oplevelse, da deres graviditet endte i en trist abort. 

Læs også

Jysk mor ville amme sin 4 uger gamle datter på café - så sagde tjeneren noget, der har fået internettet til at gå amok

Lægerne forklarede den 122 centimeter høje kvinde, at hun på grund af sin beskedne størrelse ville have svært ved at gennemføre en normal graviditet.

Beskeden fik ikke ægteparret til at opgive deres babydrømme.

Foto: Privat

Det lykkedes Sheree Psaila at blive gravid igen, og da hun var 29 uge henne valgte parret at flytte til storbyen Melbourne, så de kunne være tættere på sygehuset, når det lille barn ville ankomme til verden.

Hele graviditeten forløb heldigvis problemfrit - Sheree Psaila fødte en lille søn ved navn Hayden med kejsersnit.

Foto: Privat

Den raske dreng vejede omkring 2.5 kilo ogvar 47 centimeter lang. 

- Jeg elsker at være mor, men det kan til tider være frustrerende, da der er masser af ting, jeg ikke selv kan gøre, siger Sheree Psaila.

Foto: Privat

 

Hun kan ikke selv skifte ble på sin søn, da hun ikke kan løfte benene på ham, og en medhjælper giver derfor en hånd med i dagligdagen hos den australske familie.

- Folk forveksler min sygdom og tror, at jeg har en intellektuel funktionsnedsættelse, men det er ikke tilfældet, lyder budskabet fra den 22-årige mor. 

Selvom Sheree Psaila nu har fundet lykken i tilværelsen som mor, så var hendes egen barndom ikke let.

Foto: privat

- Jeg blev altid mobbet. Ingen forstod, hvad mine evner var, siger Sheree Psaila, der studerer markedsføring på Australian Technical and Further Education.

 

Dagens Gossip