Købte gammelt foto på loppemarked for 60 kroner - nu er det millioner værd

Den heldige indehaver af et specielt loppefund, er nu egentlig millionær.

De to westernlegender Billy the Kid og Pat Garrett er mange penge værd - også selvom legenderne i dag kun findes på gamle fotografier.

Da den amerikanske jurist Frank Abrams for flere år siden købte et gammelt fotografi på et loppemarked til kun 10 dollars, svarende til 60 danske kroner, var han bestemt ikke klar over, hvor mange penge billedet egentlig var værd. 

Billedet, der viser en gruppe mænd fra 1800-tallet, hang i mange år på en væg i en lejlighed, som Frank Abrams udlejede.

Først for nylig er Frank Abrams blevet gjort opmærksom på, hvor mange millioner det gamle fotografi er værd. Det skriver New York Times.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Frank Abrams fik nemlig nys om, at et lignende fotografi i 2015 blev vurderet til hele 35 millioner kroner. Manden på det fotografi blev identificeret som westernlegenden Billy the Kid.

Med en idé om, at hans eget fotografi kunne være lige så mange penge værd, begav Frank Abrams sig i gang med at sammenligne fotografiet med lignende westernlegender.

Det lykkes ham at identificere både Billy the Kid og Pat Garrett.

Eksperter har efterfølgende bekræftet, at det med stor sandsynlighed er netop de to legender, der ses på fotografiet. Fotografiet dateres tilbage til mellem år 1875 og 1880.

Læs også

Ny forskning: Hundeejere lever længere

Pat Garrett skød i 1881 Billy the Kid, efter flere års stridigheder. Billy the Kid mistede her livet. De to startede ellers som venner, men endte med at jagte hinanden gennem flere år. Billy the Kid var den gang kendt som en af de farligste personer i USA.

Fransk Abrams fortæller til New York Times, at han dog ikke er interesseret i fotografiets værdi:

- Jeg ved ikke, hvad det er værd. Jeg elsker historie og det er et privilegie, at have et billede som det her, fortæller Frank Abrams til New York Times.

Det gamle fotografi kan ses her

Læs også: VVS'er gjorde uhyggeligt fund i Lejlighed på Frederiksberg: 'Det må bare ikke ske'!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip