Koen og hvalpen er bedste venner lige indtil koen bliver solgt: Så gør ejeren noget chokerende

08/09/2023 11:07

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hunden Rookie elskede en stor brun ko. Hun var som en mor for ham. Men da koen blev solgt, var han helt ude af den.

Mest læste i dag

Koen havde været der for Rookie siden, at han blev født. Koen plejede Rookie, ved at slikke ham og kæle ham. 

De spiste og drak sammen, og de sov side om side. Rookie sov ofte på koens ryg.

Men så skulle koen sælges. Ejerne havde ikke råd til at have to køer længere, så den ene måtte gå. Det blev Rookies ‘mor’.

Havde ikke lyst til at spise

Den normalt glade og energiske hvalp mistede pludselig al energi. Han mistede appetitten og ville ikke engang spise sin yndlingsmad. Den lille hvalp traskede rastløst rundt i koens bås, hylende og gøende, tydeligt ked af det.

Men så, en dag, hørte Rookie nogen rumle nede på gaden. Rookie løb ud og ned ad gaden. Hans ejere råbte af ham, men han ville ikke stoppe. Til sidst standsede han ved en anden bod langt nede på gaden. Og der blev han genforenet med sin bedste ven.

Rørende gensyn

Rookie sprang rundt, slikkede koen og var så glad, at han ikke vidste, hvor han skulle tage hen. Ejeren tog hvalpen med hjem, men Rookie hylede bare og gøede. Og tilbage i sit hjem, ensom og alene, mistede Rookie al livsglæde igen.

Så gik det op for ejerne, at de måtte købe koen tilbage, selvom de ikke rigtig havde råd. For Rookies skyld. De kunne ikke se Rookie være så trist.

I dag hygger Rookie og koen sig sammen hver dag, ligesom i gamle dage. Og Rookie er både glad og tilfreds med at være sammen med sin "mor" igen.

Herunder kan du se en video af det dejlige gensyn.